Εκτακτες ρυθμίσεις από την Ergo λόγω capital controls

Εκτακτες ρυθμίσεις από την Ergo λόγω capital controls

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας από τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης τα προσεχή χρόνια θα είναι η ασφαλιστική αγορά, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ergo Θ. Κοκκάλα, ο οποίος, μιλώντας σε εκπροσώπους του δικτύου πωλήσεων, σημείωσε ότι κατά τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που διανύουμε «η ασφαλιστική αγορά κράτησε γερά σε σχέση με άλλους κλάδους της οικονομίας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανταπόκριση της εταιρείας στις έκτακτες συνθήκες των capital controls, σημειώνοντας ότι «η Ergo προσαρμόστηκε έγκαιρα, ενεργά και μεθοδικά στο νέο περιβάλλον, θέτοντας σε εφαρμογή έκτακτες ρυθμίσεις, με στόχο τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων και των συνεργατών της». Με αντίστοιχη ευελιξία αντιμετώπισε η εταιρεία και την εφαρμογή των νέων φορολογικών μέτρων, απορροφώντας υπέρ των ασφαλισμένων τη διαφοροποίηση του φόρου, διασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική φερεγγυότητα της εταιρείας. Οπως επεσήμανε ο κ. Κοκκάλας, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η εταιρεία ισχυροποίησε την τρίτη θέση της από άποψη μεριδίου αγοράς στον κλάδο ασφαλίσεων ζημιών, διευρύνοντας την παρουσία της στους κλάδους που δραστηριοποιείται. Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου, η Ergo Ασφαλιστική βελτίωσε την κατάταξή της στον κλάδο της αστικής ευθύνης οχημάτων, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο σύνολο της αγοράς και, αντίστοιχα, στον κλάδο λοιπών ζημιών καταλαμβάνει πλέον τη δεύτερη θέση.

Θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους γερμανικούς ασφαλιστικούς ομίλους, η Ergo έχει 25 και πλέον έτη παρουσίας στην Ελλάδα, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 137 εκατομμύρια ευρώ το 2014 και περισσότερους από 450.000 ασφαλισμένους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης τηλεφωνικής έρευνας αγοράς, που διεξήχθη από την εταιρεία Global link, το 92% των ασφαλισμένων της δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν από τους συνεργάτες της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή