Διοργάνωση του 1st LAT-MED για την ενέργεια και τις υποδομές

Διοργάνωση του 1st LAT-MED για την ενέργεια και τις υποδομές

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 1st LAT-MED forum, που διοργανώνεται από την ελληνική εταιρεία Knowledge Industry Group, που εδρεύει στην Πάτρα, θα λάβει χώρα στις στις 27 Νοεμβρίου 2015 στην Ρώμη, Ιταλία. Ο χώρος συνάντησης των προσκεκλημένων είναι η αίθουσα «Spazio Europa», την οποία διευθύνουν το Γραφείο Πληροφοριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ιταλία και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ιταλία.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθήση των εμπορικών και επενδυτικών συναλλαγών μεταξύ των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, δικτυώνοντας ανώτερους αξιωματούχους και αντιπροσώπους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και επενδυτικό χώρο, στον τομέα της ενέργειας και των υποδομών. Η επιχειρηματική συνεργασία των δύο περιοχών θα αποτελέσει το βασικό περιεχόμενο του φόρουμ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν b2b συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιλαμβάνει παρουσιάσεις με βασικό περιεχόμενο την εκτίμηση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο περιοχών και το πως αυτές εξελίσσονται, διαμορφώνοντας το χάρτη των αγορών και των επενδύσεων μεταξύ Λατινικής Αμερικής και Μεσογείου. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του 1st LAT-MED forum θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση κορυφαίων αντιπροσώπων από τον θεσμικό και επιχειρηματικό χώρο της ενέργειας και των έργων υποδομών και από τις δύο περιοχές.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας του φόρουμ είναι www.latmedforum.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή