Σύντομα (28/10/15)

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote για όλα τα προϊόντα του ΟΤΕ

Στην καθιέρωση της ενιαίας εμπορικής μάρκας Cosmote για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Ιντερνετ προχώρησε ο όμιλος ΟΤΕ. Με την κίνηση αυτή, όλοι οι πελάτες του ομίλου θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες με ευκολία και με ένα σημείο αναφοράς σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online επικοινωνία. Tο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα γίνεται ενιαίο υπό τη νέα νέα ονομασία Cosmote και η διαδικασία rebranding θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο. Οι αριθμοί Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και η ιστοσελίδα cosmote.gr, θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. «Πίσω από τις μεγάλες εξελίξεις στην επικοινωνία βρίσκεται ο όμιλος ΟΤΕ. Εβαλε το τηλέφωνο σε κάθε ελληνικό σπίτι, έφερε στην αγορά το γρήγορο Ιντερνετ και έκανε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε κάθε Ελληνα», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ. «Σήμερα», πρόσθεσε, «κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, καθιερώνοντας μια ενιαία εμπορική μάρκα».

Νέο πρόγραμμα για ασφάλιση κατοικίας από την «Ευρώπη»

Προσιτή  κάνει η «Ευρώπη Ασφαλιστική» την ασφάλιση κατοικίας με το νέο πολυασφαλιστήριο «Ευρωκατοικία για όλους». Απλουστεύοντας την τιμολόγηση με 1 ευρώ ανά τετραγωνικό κάνει προσιτό το ασφάλιστρο για κάθε ιδιοκτήτη που θέλει να ασφαλίσει την κατοικία, είτε ιδιοκατοικείται είτε ενοικιάζεται. Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της εταιρείας για πλήρη διαφάνεια ως προς την τιμολογιακή πολιτική της, πρακτική που υπαγορεύεται τόσο από το Solvency II, αλλά κυρίως από τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία και στην οικονομία από την παρατεταμένη ύφεση. Στις 27 καλύψεις του πολυασφαλιστήριου κατοικίας «Ευρωκατοικία για όλους», το οποίο αφορά είτε ενυπόθηκες είτε ελεύθερες βαρών κατοικίες, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, πυρκαγιά, σεισμός, κάλυψη δόσης του στεγαστικού δανείου, κλοπή, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χαλάζι, παγετός, διάρρηξη σωληνώσεων ύδρευσης, κακόβουλες πράξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, ζημίες από απόπειρα κλοπής, βραχυκύκλωμα, θραύση κρυστάλλων, κ.ά.

Mε σημαντικές διακρίσεις για ελληνικά ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκε στο Χoνγκ Κονγκ η εκδήλωση της απονομής των διεθνών βραβείων World Luxury Hotel Awards. Mεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων στην Ευρώπη σε διάφορες κατηγορίες βραβεύθηκαν το Aldemar Royal Mare, το Aristi Mountain Resort + Villas, το Μykonos Theoxenia και το Elounda Gulf Villas and Suites και το Porto Carras Meliton.

Σε επίπεδο χώρας, η λίστα των βραβευθέντων ξενοδοχείων συμπληρώνεται με τις μονάδες Grace Santorini, bluegr Life Gallery Athens, Daios Cove Luxury Resort, Akrogiali Beach Hotel Apartments, Grand Resort Lagonissi και Olympia Golden Beach Resort and Spa. Τα βραβευθέντα ξενοδοχεία αναδεικνύονται έπειτα από ψηφοφορία του κοινού.

Νέος γενικός διευθυντής στον GR.EC.A.

Nέος γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), ανέλαβε ο κ. Πάρης Κορωναίος. Ο GR.EC.A. είναι το εθνικό όργανο για τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο κ. Κορωναίος ασχολείται με τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου περισσότερο από μία δεκαετία και βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση αρκετών έργων, όπως των βραβείων για το ηλεκτρονικό εμπόριο eVolution Awards, συνεδρίων και VIP Roundtables για το eCommerce, του ενημερωτικού portal eCommerceNews.gr, κ.ά. Ο κ. Κορωναίος αντικαθιστά τον κ. Παν. Γκεζερλή, ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή του GR.EC.A. για πολλά χρόνια.

Νέος διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic ο κ. Κρασαδάκης

Ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη SingularLogic, θυγατρική του ομίλου της MIG, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μιχάλης Καριώτογλου παραμένει στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. O κ. Σταύρος Κρασαδάκης διαθέτει πολύχρονη πείρα σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Τα τελευταία 5 χρόνια κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον όμιλο Καλοφωλιά. Ο κ. Σταύρος Κρασαδάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Επικοινωνίας (BSc και MSc) του Πανεπιστημίου Βιέννης, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή