Η SWOT διοργανώνει το 3ο Business Travel Professional Forum

Η SWOT διοργανώνει το 3ο Business Travel Professional Forum

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H SWOT | Simple Way Of Tourism διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το 3o Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά συναντήσεις ξενοδοχείων από την Ελλάδα & τη Διεθνή αγορά με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της χώρας μας.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις Τουριστικές Επιχειρήσεις αφού τέτοιες προσπάθειες συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας,  ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως:

«Με την 3η διοργάνωση του μεγαλύτερου τουριστικού Β2Β Forum στην Ελλάδα, δημιουργούμε ένα σύγχρονο θεσμό στην ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς. Αυτή τη χρονιά θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και Hosted Buyers από όλη την Ευρώπη, που ενδιαφέρονται για τον προορισμό… Ελλάδα». 

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 2ου BTPF που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1000 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, μέσα σε 8 ώρες, στις οποίες συμμετείχαν με εκπροσώπους τους 30 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 80 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 50 ταξιδιωτικά γραφεία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.swot.gr/btpf, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT