Ενα ελληνικό ξενοδοχείο στα 25 κορυφαία all inclusive παγκοσμίως

Ενα ελληνικό ξενοδοχείο στα 25 κορυφαία all inclusive παγκοσμίως

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Ελλάδα προέρχεται η μοναδική ξενοδοχειακή παρουσία μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία all inclusive στον κόσμο. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Ikos Oceania στη Χαλκιδική, το οποίο κατέλαβε την 13η θέση στη σχετική λίστα που ανήρτησε χθες ο ταξιδιωτικός ιστότοπος TripAdvisor και διαμορφώθηκε με βάση τις κριτικές των χρηστών του σε διεθνές επίπεδο.

Από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα προέκυψε ότι 1 στα 5 εκ των 25 κορυφαίων ξενοδοχείων all inclusive στην Ευρώπη λειτουργεί στην Ελλάδα. Στην ευρωπαϊκή λίστα του TripAdvisor το Ikos Oceania κατέλαβε την 2η θέση, το Club Med στην Αιδηψό την 14η θέση, το Holiday Village Rhodes στη Ρόδο την 18η θέση, το Ikos Olivia στη Χαλκιδική την 19η θέση και το Atlantica Porto Bello Royal στην Κω την 24η θέση.

Την 1η θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε το Kurumba Maldives στις Μαλδίβες. Τις περισσότερες συμμετοχές, 12 στον αριθμό, με τα κορυφαία ξενοδοχεία all inclusive στον κόσμο είχε το Μεξικό και ακολούθησε η Δομινικανή Δημοκρατία με 4 συμμετοχές. Οι άλλες χώρες με παρουσία στην παγκόσμια λίστα είχαν από 1 συμμετοχή. Την 1η θέση στην ευρωπαϊκή λίστα κατέλαβε το Voyage Belek Golf and Spa στην Τουρκία.

Τις περισσότερες συμμετοχές, 8 στον αριθμό, στην ευρωπαϊκή λίστα είχε η Τουρκία και ακολούθησαν η Ελλάδα και η Ισπανία με 5 συμμετοχές έκαστη. Επίσης, η Κύπρος είχε 3 συμμετοχές, ενώ οι άλλες χώρες που είχαν παρουσία στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Μάλτα, είχαν από 1 συμμετοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή