Επένδυση στη Σαντορίνη θέλει η Αnemi Hotels

Επένδυση στη Σαντορίνη θέλει η Αnemi Hotels

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Σαντορίνη έχει θέσει ως στόχο να λειτουργήσει το τρίτο ξενοδοχείο του ο όμιλος Αnemi Hotels. Αυτό ανέφερε χθες η κ. Ερρικα Μπενακοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Κ. Μπενακόπουλος – Επιλογή Κτιρίων Α.Ε., στην οποία ανήκουν τα Αnemi Hotels, επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη γίνει επαφές για την ένταξη της τρίτης ξενοδοχειακής μονάδας στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου. Κατά τη φετινή σεζόν ο όμιλος λειτούργησε το δεύτερο ιδιόκτητο πολυτελές τουριστικό του κατάλυμα. Πρόκειται για την μπουτίκ μονάδα AthensWas, που βρίσκεται στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο κέντρο της Αθήνας. Η συνολική επένδυση ανήλθε σε 7 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, το AthensWas εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο πολυτελών ξενοδοχείων Design Hotels.

Η μονάδα, πέραν των πολυτελών δωματίων και των επισιτιστικών τμημάτων της, διαθέτει και χώρο για εταιρικές εκδηλώσεις μέχρι 20 ατόμων. Το AthensWas από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του κινείται με μέση πληρότητα μεταξύ 80 και 90%.

Η εταιρεία Κ. Μπενακόπουλος – Επιλογή Κτιρίων Α.Ε. έχει συνδέσει την επιχειρηματική της διαδρομή με την κατασκευή και εκμετάλλευση πολυτελών ακινήτων στην περιοχή του Κολωνακίου. Εχοντας κατασκευάσει περί τα 35 κτιριακά συγκροτήματα στην περιοχή, διατηρεί υπό την ιδιοκτησία της σήμερα σε ορισμένα εξ αυτών τούς ισόγειους χώρους, τους οποίους ενοικιάζει για τη λειτουργία καταστημάτων. Στον ξενοδοχειακό χώρο εισήλθε το 2007 με τη λειτουργία της 5 αστέρων μονάδας Anemi στη Φολέγανδρο. Και αυτό το ξενοδοχείο έχει ενταχθεί στο πολυτελές δίκτυο Design Hotels. Η πελατειακή του βάση προέρχεται από χώρες της Ευρώπης, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και το Βέλγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή