Το The Entertainer ήρθε στην Αθήνα και φέρνει αξεπέραστη οικονομία στη διασκέδαση

Το The Entertainer ήρθε στην Αθήνα και φέρνει αξεπέραστη οικονομία στη διασκέδαση

3' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από σήμερα…με το ΤΗΕ ΕΝΤERTAINER Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕI!

Καλωσορίζουμε στην Αθήνα το ΤHE ENTERTAINER, το Κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών ‘1+1 Δώρο’. Ήρθε για να προσφέρει αξεπέραστη οικονομία στη διασκέδαση…

Σε εστιατόρια, αναψυχή, spas, θέατρα, ξενοδοχεία και πολλά άλλα, σε 850+ σημεία. Μόνο με €39 το ΤHE ENTERTAINER μπορεί να εξοικονομήσει μέσα σε ένα χρόνο έως και €60,000!

Το THE ENTERTAINER, μετά την παγκόσμια επιτυχία και αποδοχή του στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ευρώπη, σήμερα φέρνει στην Αθήνα το πρώτο προϊόν του και θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Public της Αθήνας.

Το ΤHE ENTERTAINER είναι μια Διεθνής Εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι που ιδρύθηκε το 2001 από την Donna Benton. Το όνομα ΤHE ENTERTAINER  είναι συνυφασμένο με την παροχή αξεπέραστων Προσφορών «1+1 Δώρο» σε υψηλής ποιότητας συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

«Ο χρήστης του THE ENTERTAINER έχει πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές σε εστιατόρια, σημεία αναψυχής, χαλάρωσης και ευεξίας που θα καλύψουν κάθε γούστο!» – Donna Benton, ιδρύτρια και CEO του THE ENTERTAINER.

«Η ομάδα του THE ENTERTAINER στην Αθήνα έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό προϊόν που θα στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα θα προσφέρει αξεπέραστη αξία στη διασκέδαση του καταναλωτή».

H Al Zarooni Emirates Investments LLC (ZEI) – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – κατέχει το franchise του THE ENTERTAINER Athens. Η ΖΕΙ επενδύει στους τομείς της Υγείας, Τροφίμων, Εκπαίδευσης, Logistics, Υπηρεσιών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρώτη επένδυσή μας στην Ελλάδα αλλά και για την αποκλειστική διάθεση του ΤHE ΕNTERTAINER από τα καταστήματα Public στην Αθήνα. Το ΤΗΕ ΕΝTERTAINER,  έρχεται να προσφέρει μοναδικά οικονομικές προτάσεις στη διασκέδαση του εξωστρεφή Έλληνα, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τους τζίρους των επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμά του» – Adil Al Zarooni, CEO της Al Zarooni Emirates Investments LCC  και Chairman του THE ENTERTAINER Athens.

Το THE ENTERTAINER έρχεται να βελτιώσει την ποιότητα, αλλά και την συχνότητα της διασκέδασης του Έλληνα. Να τον κάνει να δοκιμάσει κάτι καινούριο χωρίς όμως να  χρειαστεί να το πληρώσει διπλά, αφού πάντα σε ό,τι επιλέγει το ένα θα είναι δώρο!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες  που προσφέρουν από σήμερα τις μοναδικές προσφορές THE ENTERTAINER «1+1 Δώρο»: Όμιλος Καστελόριζο, Βalthazar, Dal Professore, Dinner in the Sky, Θέατρο Παλλάς, Θέατρο Αλίκη, Θέατρο Εμπορικόν, Θέατρο Αποθήκη, Black Duck, Momix, Chryssalis, Assai, Pilates by Mandy, Hot Ashram, Gym Tonic, Λεμόνι ,Τσι Τσι, Ritzi, Le Charme de Pit, Sam all day café, Pop Up, Ela na Sou Po, Kurland, Charkas, The Wall, Athens Clue και πολλά άλλα.

Με το THE ENTERTAINER, το Κορυφαίο Πρόγραμμα Προσφορών «1+1 ΔΩΡΟ», η Αθήνα αλλάζει τον τρόπο που διασκεδάζει:

  • Πάντα! Πάντα Ένα Δώρο σε ό,τι επιλέγεται. Κάθε Μέρα, Μέρα-Νύχτα, (εξαιρουμένων εορτών και αργιών) για 14 ολόκληρους μήνες.
  • Παντού! Πάνω από 850 επιλεγμένες επιχειρήσεις (εστιατόρια, καφέ, μπαρ, σπα, κομμωτήρια, θέατρα, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής και τόσα άλλα στην Αθήνα αλλά και σε ξενοδοχεία  πολυτελείας σε όλο τον κόσμο!).

  • Εύκολα! Με δυνατότητα επιλογής των μοναδικών Προσφορών ΤHE ENTERTAINER «1+1  Δώρο», μέσω τυπωμένων κουπονιών / vouchers στο έντυπο Βιβλίο Προσφορών ή μέσω του βραβευμένου ΤHE ENTERTAINER App (συμβατό με συσκευές iOS και Android).
  • Ξεκάθαρα! Χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς κρυμμένους όρους. Μόνο με €39, ο καθένας απολαμβάνει για πάνω από ένα χρόνο (10 Νοεμβρίου 2015 – 31 Δεκεμβρίου 2016), τις αξεπέραστες Προσφορές THE ENTERTAINER και μπορεί να εξοικονομήσει μέσω της χρήσης του μέχρι και €60,000 για όλη αυτή την περίοδο!

Τα οφέλη ΤHE ENTERTAINER δεν τελειώνουν εδώ: Με την αγορά του ΤHE ENTERTAINER Αthens ο πελάτης παραλαμβάνει Δωρεάν τον Οδηγό THE ENTERTAINER Travel 2016 σε μορφή App, με μοναδικές προσφορές «Πληρώστε Μία Βραδιά, Πάρτε Μία Βραδιά Δωρεάν». Έτσι, απολαμβάνει προσφορές σε περισσότερα από 300 ξενοδοχεία και resorts 4 και 5 αστέρων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική (όπως τα διεθνή Marriott, InterContinental, Hyatt, Sheraton κ.α.).

Αυτός είναι ο κόσμος του THE ENTERTAINER! Ξεκινά από την Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα για να κάνει την διασκέδαση υπόθεση της κάθε μέρας.

Το THE ENTERTAINER θα πωλείται έναντι €39 μέσω της ιστοσελίδας www.theentertainerathens.com, μέσα από την εφαρμογή App, αλλά και αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Public στην Αθήνα.

To ΤΗΕ ΕΝΤERTAINER App μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τα App Store  & Google Play.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή