Απευθείας πτήσεις Λονδίνο – Καλαμάτα από την British Airways

Απευθείας πτήσεις Λονδίνο – Καλαμάτα από την British Airways

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Λονδίνου και Καλαμάτας, που ανακοίνωσε η British Airways για τον Απρίλιο του 2016, προμηνύει θετικές εξελίξεις για τον τουρισμό της Μεσσηνίας.

Οι πτήσεις από το Χίθροου στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» έχουν προγραμματισθεί για δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, από τις 30 Απριλίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Η εμπορική διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, Φρέντι Στίερ, ανέφερε ότι πρόκειται για τη νεότερη προσθήκη της αεροπορικής εταιρείας στο δίκτυό της στην Ελλάδα. Συμπλήρωσε ότι η British πετάει πλέον σε 10 προορισμούς στη χώρα μας προσφέροντας στους Βρετανούς πελάτες κορυφαίες επιλογές διακοπών.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε την απόφαση της British Airways ως ψήφο για την αξιοπιστία του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου και της πολιτικής που ακολουθείται από την περιφερειακή αρχή. Mε αφορμή την απόφαση της British, o αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕS, Στέφανος Θεοδωρίδης, εκτίμησε ότι το Costa Navarino θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βρετανούς ταξιδιώτες από το 2016 και για τα επόμενα χρόνια. Ο προγραμματισμός των πτήσεων αναδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει η Βρετανία στην αυξημένη δυναμική της Μεσσηνίας, η οποία ενισχύθηκε και από τη διοργάνωση του συνεδρίου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Οργανισμών της Βρετανίας (ΑΒΤΑ) με 550 συμμετοχές, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Costa Navarino.

Στο μεταξύ, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ομιλος Μουζενίδη –ο οποίος έχει παρουσία σε 80 πόλεις σε όλο τον κόσμο– ανακοινώθηκε για το 2016 η ίδρυση νέων γραφείων του σε Κύπρο και Γερμανία. Για την αεροπορική εταιρεία Ellinair του ομίλου, ο πρόεδρός της Γιάννης Μουζενίδης ανέφερε ότι ο στόλος της θα αποτελείται άμεσα από συνολικά 8 αεροσκάφη, καθώς και ότι έχει προγραμματισθεί ο διπλασιασμός του υπάρχοντος αριθμού αεροσκαφών έως το καλοκαίρι του 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή