Startup Safary Athens: 20 έως 22 Νοεμβρίου

Startup Safary Athens: 20 έως 22 Νοεμβρίου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διεξάγεται το κορυφαίο event για νεοφυείς επιχειρήσεις, τις γνωστές σε όλους μας Startups. Το 3ήμερο 20 με 22 Νοεμβρίου επιστρέφει στην Αθήνα το Startup Safary, μία εκδήλωση η οποία ανοίγει τις πόρτες των πιο cool startups της πόλης και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να συναντήσει τους ιδρυτές και τις ομάδες τους. Παράλληλα, co-working spaces, incubators, accelerators και άλλες πρωτοβουλίες υποδέχονται τους συμμετέχοντες, διοργανώνοντας στοχευμένες εκδηλώσεις και θεματικές ημερίδες, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Το Startup Safary ξεκίνησε το 2012 από το Βερολίνο και η Αθήνα είναι μία μόνο από τις πόλεις του ευρωπαϊκού startup οικοσυστήματος στο οποίο διεξάγεται. Την προώθηση του φετινού event μέσω των Social Media ανέλαβε πλήρως η GENERATION Y International Interactive Agency, η οποία παράλληλα καθόρισε τη στρατηγική και υλοποίησε το design και το copywriting, όντας ο βασικότερος production partner της εκδήλωσης. Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του event θα υπάρχει live παρουσία στα Social Media από τη Generation Y, με σκοπό να διευρυνθεί σημαντικά η προβολή του φετινού Startup Safary στην ελληνική online κοινότητα.

Το πλούσιο πρόγραμμα που θα έχουν την τύχη να απολαύσουν οι φετινοί επισκέπτες της 3ήμερης εκδήλωσης, έχει ήδη ανακοινωθεί και περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις για τα παλιά και τα νέα μέλη του startup οικοσυστήματος, καθώς και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό και να συνδεθούν με τα μέλη του.

Κάντε εδώ τη Δωρεάν κράτησή σας στο κορυφαίο startup event του 2015 και ανακαλύψτε έναν νέο υπέροχο κόσμο ιδεών και θαυμάστε το επιχειρηματικό δαιμόνιο των νέων Ελλήνων startuppers.

Εναλλακτικά μπορείτε ενημερωθείτε από το official web site: http://athens.startupsafary.com/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή