Η Ομάδα της MetLife στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για καλό σκοπό

Η Ομάδα της MetLife στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για καλό σκοπό

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικό της, ξεχωριστό παρόν έδωσε η MetLife στον 33o Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την ομάδα της εταιρείας να συμμετέχει σε όλες τις διαδρομές (5, 10 και 42 χλμ.). Σύνθημα των δρομέων της το «Πετυχαίνουμε Μαζί», θέλοντας  να αναδείξουν τη θέληση και τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευσή τους σε διαχρονικές αξίες, όπως είναι η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνείδηση.

Η MetLife τα τελευταία χρόνια συμμετέχει συστηματικά στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και μάλιστα η συμμετοχή της έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία, δεδομένου ότι εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει. Η MetLife ενισχύει κάθε χρόνο ένα Κοινωνικό σκοπό με το ποσό των € 10 για κάθε ένα χιλιόμετρο διαδρομής που διανύουν οι δρομείς της ομάδας της στους αγώνες.

Προκειμένου να μεγιστοποιήσει και να ενισχύσει ουσιαστικά την προσπάθεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, η MetLife απεύθυνε κάλεσμα να τρέξουν με την ομάδα της στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε όλο το διοικητικό προσωπικό, το δυναμικό πωλήσεων, καθώς και σε πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες της. Ιδιαίτερα φέτος, η συμμετοχή είχε ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης που έχει καθιερώσει η εταιρία, προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν ενεργά και εργαζόμενοι της εταιρίας από άλλες χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ενισχύοντας έτσι ουσιαστικά με την σειρά τους τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό.

Η ανταπόκριση όλων στην πρόσκληση της εταιρίας ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας το μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς που χαρακτηρίζει την κουλτούρα και το ανθρώπινο δυναμικό της MetLife, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Δυναμικό παρών στην ομάδα έδωσε και η Διοίκηση της Εταιρείας με τη συμμετοχή τόσο των κ. M. Khalaf, President, Europe, Middle East & Africa και E. Clurfain, ESE Regional Head όσο και του κ. Δ. Μαζαράκη, Αντιπρόεδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της MetLife στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή