Βράβευση για το Tudor Pelagos στο Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2015

Βράβευση για το Tudor Pelagos στο Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2015

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κατεξοχήν ρολόι των δυτών, το TUDOR Pelagos, κατέκτησε το βραβείο “Sports Watch” στο Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2015, μια διοργάνωση εξαιρετικού κύρους και σπουδαιότητας για τη διεθνή βιομηχανία, που διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2001 στο Grand Théâtre της Γενεύης.

Το TUDOR Pelagos αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα ρολογιού – πραγματικού εργαλείου στο χέρι των δυτών και έχει πλέον αναδειχθεί σε σύμβολο των θαλάσσιων σπορ και της υδάτινης περιπέτειας. Η κάσα τιτανίου 42 mm, η κεραμική στεφάνη, το αυτόματο κλείδωμα ασφαλείας –πατέντα της Tudor – και o αυτόματος μηχανισμός κουρδίσματος που σχεδιάστηκε  και κατασκευάστηκε για πρώτη φορά από την Tudor είναι μερικά μόνο από τα υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά που διαθέτει το  Pelagos και το αναδεικνύουν σαν ένα ξεχωριστό αντικείμενο της υψηλής ωρολογοποιίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Tudor είχε κατακτήσει και το 2013 με την πρώτη της συμμετοχή, το βραβείο Revival για το εμβληματικό της μοντέλο Heritage Black Bay.

ROLEX HELLAS:

Βαλαωρίτου 5. Τηλ. 210 3621138-Κολοκοτρώνη 1,

Τηλ.210 3235909 και σε επιλεγμένους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή