Νέο, υπερσύγχρονο FordStore

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1ο FordStore έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και βρίσκεται στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 574. Το FordStore είναι ένας υπερσύγχρονος, πρότυπος εκθεσιακός χώρος που βρίσκεται σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και έχει σχεδιαστεί ώστε να σας παρέχει την απόλυτη Ford εμπειρία.

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες που παρέχει η Ford, καθώς επίσης και σε μια εκτεταμένη γκάμα εκθεσιακών οχημάτων αλλά και οχημάτων που διατίθενται αποκλειστικά μέσω FordStore, όπως η θρυλική Ford Mustang & η νέα σειρά πολυτελών αυτοκινήτων Ford Vignale.

https://vignale.ford.gr/el-GR/,

http://www.ford.gr/Cars/NewMustang

Νέο, υπερσύγχρονο FordStore-1

Οι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις  των FordStores  και το εύρος των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών σας διευκολύνουν να περιπλανηθείτε στο περιβάλλον της έκθεσης. Το ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σας βοηθάει να διαμορφώσετε οχήματα σε tablets και μεγάλα monitors.

Σε κάθε FordStore, μπορείτε  να «ανακαλύψετε» τον κόσμο της Ford με μία σειρά από εφαρμογές όπως η «Διαμόρφωση οχήματος» μέσω iPad, οθόνης 75” αλλά και γιγαντο-οθόνης (Power wall) που βρίσκεται στο χώρο. Μπορείτε επίσης να εξακριβώσετε τις «εκπληκτικές τεχνολογίες Ford» μέσω επεξηγηματικών videos για κάθε τεχνολογία και εξειδικευμένη παρουσίαση Ford Vignale σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας, ηλεκτρονικός κατάλογος οχημάτων και εξειδικευμένη εφαρμογή για Transit.

Νέο, υπερσύγχρονο FordStore-2

Το Transit Center αφορά τους επαγγελματίες οδηγούς και προσφέρει εκτεταμένη γκάμα εκθεσιακών οχημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό, διευρυμένο ωράριο λειτουργίας συνεργείου, έλεγχο του οχήματος μέσω eCheck, παροχή υπηρεσιών εναλλακτικής μετακίνησης, πλυσίματος , παραλαβής και παράδοσης.

 FORD STORE: Λεωφ. Βουλιαγμένης 574, Αργυρούπολη.

Μάθετε περισσότερα για το 1ο FordStore εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή