Απονομή των βραβείων Bravo Sustainability Awards

Απονομή των βραβείων Bravo Sustainability Awards

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε χθες η απονομή των βραβείων Bravo Sustainability Awards για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, την οποία διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός QualityNet Foundation. Μέσα από μια διαδικασία διαλόγου με 120 κοινωνικούς εταίρους και με τη συμμετοχή 4.686 ενεργών πολιτών, διαγωνίστηκαν, αξιολογήθηκαν και αναδείχθηκαν 170 πρωτοβουλίες και δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.

Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν στην κατηγορία Bravo Governance (Διακυβέρνηση) στη διαβάθμιση «Μεγάλες εταιρείες» οι πρακτικές των επιχειρήσεων: Ομιλος Εταιρειών ΟΤΕ και Μυτιληναίος Α.Ε., από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η πρακτική της Περιφέρειας Κρήτης και από τους Οργανισμούς της Κοινωνίας Πολιτών, η πρακτική της Equal Society-Κοινωνία Ισων Ευκαιριών. Στην κατηγορία Bravo Market (Αγορά) βραβεύονται στη διαβάθμιση «Μεγάλες εταιρείες» οι πρακτικές των εταιρειών Imerys, της Εθνικής Τράπεζας και της ΜΕΒΓΑΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή