Νέες αγορές για εταιρείες του δικτύου Endeavor

Νέες αγορές για εταιρείες του δικτύου Endeavor

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο δραστηριοποιούνται σήμερα οι ελληνικές εταιρείες που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο της Endeavor Greece και επεκτείνονται συνεχώς σε νέες αγορές. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της TDG που επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε Μέση Ανατολή και Ουγγαρία μέσω του Project Agora, και η εταιρεία του δικτύου TDG, Forestview, έχει πλέον παρουσία στη Μέση Ανατολή.

H Παπαδημητρίου Χ.Κ. ενίσχυσε την παρουσία της στην Τσεχία κατακτώντας την πρώτη θέση στην αγορά της κρέμας βαλσαμικού και ξεκίνησε τη διάθεση των προϊόντων της στην Αυστραλία. H Frezyderm ίδρυσε παράρτημα στη Μεγάλη Βρετανία, η Ergon άνοιξε δύο νέα καταστήματα στη Φλόριντα των ΗΠΑ και η Brainbox επεκτάθηκε στην Πολωνία. Τέλος, η Hotelbrain ίδρυσε τη Hotelbrain Serbia & Montenegro και η Green Cola επεκτάθηκε στην αγορά της Γερμανίας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες στην αγορά, οι επιχειρηματίες του δικτύου της Endeavor Greece έχουν προσελκύσει επενδυτικά κεφάλαια 40 εκατ. ευρώ και εντός του 2015 ολοκληρώθηκαν σημαντικές συμφωνίες χρηματοδότησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή