Greekemoji: To δώρο της Lowe Athens

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γλώσσα κρύβει μέσα της την κουλτούρα ενός λαού και ειδικά η μοναδικότητα της ελληνικής γλώσσας είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψει κανείς τους ΄Ελληνες.

Η Lowe Athens με αφορμή τα Χριστούγεννα και το γεγονός οτι οι Έλληνες είναι από τους πιο internet savvy λαούς, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα digital λεξικό, ή αλλιώς όπως το ονομάσαμε ένα digionary. Το λεξικό παρουσιάζεται σε digital αλλά και έντυπη μορφή για τους πιο παραδοσιακούς.

Μέσα από το digionary μαθαίνουμε το mojo των Ελλήνων στην σύγχρονη, digital εποχή που μεταφράζουν την ελληνική καθημερινότητα σε emoji, τα γνωστά emoticons. Μέσα από μία χιουμοριστική ανάλυση των συνηθέστερων ελληνικών φράσεων η Lowe Athens στοχεύει να ελληνοποιήσει την διεθνή τάση των emoticons.

Το λεξικό παρουσιάζει αναλυτικά μία ποικιλία από Greekemoji με την ανάλογη ετυμολογία τους. Τα Greekemoji είναι χωρισμένα σε κατηγορίες όπως ‘Ελληνίδα μάνα’, ‘Στρατός’, ‘Ποδόσφαιρο’, ‘Καμάκι’, ‘Καθημερινά’ και ‘Ελληνικές λέξεις’. Όλες οι κατηγορίες εκφράζουν με έναν απόλυτα ελληνικό χαρακτήρα, τις συνήθειες και το ταμπεραμέντο μας σαν λαός.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα Greekemoji, σχεδιασμένα από την Lowe Athens κατεβάστε το application μας σε Android & iPhone στο http://greekemoji.com/ .

Καλό chat σε όλους μας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή