Tissot: Athens this is your time

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Tissot επέλεξε για την πρώτη Boutique της στην Ελλάδα τον πλέον εμφατικό δρόμο της Αθήνας. Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο στην οδό Πανεπιστημίου 6, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του κέντρου της πόλης, μαζί με τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα brands.

Το νέο αυτό κατάστημα όπου στεγάζεται η ιστορική Ελβετική μάρκα ρολογιών, παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της Tissot, υιοθετώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν αναγνωρίσιμη παγκοσμίως. Από την βιτρίνα ακόμη, μπορεί κάποιος να θαυμάσει τον ξεχωριστό χαρακτήρα της μάρκας, στις τρεις προθήκες όπου προβάλλονται τα πιο νέα μοντέλα. Το χαρακτηριστικό έπιπλο «safe» (χρηματοκιβώτιο) που παραπέμπει στη στεφάνη του ρολογιού, στο εσωτερικό του καταστήματος, αναδεικνύει τις πιο sport συλλογές της μάρκας, ενώ οι φωτεινές ασπρόμαυρες προθήκες με τις υπέροχες κόκκινες κρυστάλλινες επενδύσεις προβάλλουν μοναδικά τη μεγαλύτερη συλλογή ρολογιών Tissot σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο εσωτερικός διάκοσμος της Boutique ολοκληρώνεται με τα φωτιζόμενα εικαστικά που «επικοινωνούν» την καινούρια καμπάνια «Tissot, This is your time».

Tissot: Athens this is your time-1

Η Boutique σας προσκαλεί να εξερευνήσετε οι ίδιοι τον μοναδικό κόσμο της Tissot και να θαυμάσετε από κοντά τα εξαιρετικής ακρίβειας και προσιτής τιμής μοντέλα, που ποικίλουν από τις κλασσικές συλλογές όπως το Tissot Chemin des Tourelles και τις σπορ όπως το Tissot T-Race, το οποίο αντλεί την έμπνευση του από τη συνεργασία της μάρκας με το MotoGP, μέχρι τα τεχνολογικά μοντέλα, όπως το πρώτο ηλιακό ρολόι αφής, το Tissot T-Touch Expert Solar, μέσα σε ένα περιβάλλον που αποπνέει τον χαρακτήρα της παραδοσιακής καινοτομίας και υψηλής ποιότητας που πρέσβευε ανέκαθεν η μάρκα.

Το Ελβετικό στοιχείο στην καρδιά της Tissot είναι αυτό ακριβώς που την κάνει να ξεχωρίζει. Το + στο λογότυπο της Tissot είναι το ίδιο με αυτό της Ελβετικής σημαίας, συμβολίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία, που έχουν επιδείξει οι ωρολογοποιοί της μάρκας από το 1853. Η πρωτοποριακή μάρκα παραμένει ακόμα και σήμερα στην περιοχή όπου γεννήθηκε, στο Le Locle, στα Ελβετικά βουνά Jura, διατηρώντας την ελβετική ταυτότητα της στον πυρήνα της. Τα ρολόγια Tissot είναι αυθεντικά και λειτουργικά, χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά, προηγμένη τεχνολογία, και ελκυστικό σχεδιασμό που δημιουργούν μοντέλα τα οποία διαθέτουν όχι μόνο ακρίβεια αλλά και στυλ.

Η υψηλή ποιότητα της Μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα καθώς η Tissot έχει ορισθεί Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης των πρωταθλημάτων MotoGPTM, NBA, FIM World Superbike, FIBA, AFL, RBS 6 Nations Rugby, ποδηλασίας, ξιφασκίας, και ice hockey. H Tissot, η οποία προμηθεύει με ρολόγια περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως, είναι περήφανο μέλος του Swatch Group, του μεγαλύτερου κατασκευαστή και διανομέα ελβετικών ρολογιών. Καθώς συνεχίζει να δημιουργεί πρωτοποριακά μοντέλα, η Tissot ξεχωρίζει από την υπογραφή της "Innovators by Tradition’’, «Καινοτόμοι από παράδοση». www.tissotwatches.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή