Μπουτάρης: «Η κυβέρνηση να πάψει να είναι εχθρική προς την επιχειρηματικότητα»

Μπουτάρης: «Η κυβέρνηση να πάψει να είναι εχθρική προς την επιχειρηματικότητα»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ελληνική κοινωνία και οι εκάστοτε κυβερνώντες θα πρέπει να πάψουν να είναι εχθρικοί προς την επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε ομιλία του στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη διάρκεια παρουσίασης τριών δυναμικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας, των Αφοί Χαϊτογλου, της Πίνδος και της B&T Cοmposites.

«Το τελευταίο περιστατικό με την Eldorado Gold είναι δείγμα εχθρικότητας της γραφειοκρατίας του Δημοσίου προς την επιχειρηματικότητα», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ επεσήμανε ότι «θα πρέπει να σταματήσει ο εφιάλτης της Δημόσιας Διοίκησης και θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη αποκέντρωση».

«Στόχος όλων αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι η διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας», κατέληξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης τόνισε τη σημασία της προσπάθειας του Χρηματιστηρίου να παρουσιάσει στην ελληνική κεφαλαιαγορά δυναμικές εταιρείες της ελληνικής περιφέρειας οι οποίες έχουν και ισχυρή παρουσία στη διεθνή αγορά, επισημαίνοντας παράλληλα και το ρόλο τους στην οικονομική στήριξη της Περιφέρειας, στην εργασία και στην κοινωνική συνοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή