Μέλη σε διεθνείς αλυσίδες δύο ξενοδοχεία

Μέλη σε διεθνείς αλυσίδες δύο ξενοδοχεία

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ξενοδοχεία εντάχθηκαν ως μέλη σε διεθνείς τουριστικές αλυσίδες, ενώ μία νέα μονάδα πολυτελείας θα κάνει έναρξη λειτουργίας τη νέα σεζόν στη Χαλκιδική.

Ο τουριστικός οργανισμός Thomas Cook ανακοίνωσε την ένταξη στην αλυσίδα οικονομικών ξενοδοχείων του Smartline, ενός ακόμη ξενοδοχείου στη χώρα μας. Πρόκειται για τη μονάδα Smartline Semiramis, η οποία βρίσκεται στη Ρόδο. Η ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται 100 μέτρα από την παραλία στο κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο, με συνολική δυναμικότητα 180 δωματίων, πισίνα, εστιατόριο, μπαρ και άλλες συμπληρωματικές εγκαταστάσεις, θα κάνει έναρξη λειτουργίας για τη νέα σεζόν με τη νέα του ονομασία την 1η Απριλίου 2016. Eπίσης, προβλέπεται η λειτουργία μαρίνας δυναμικότητας 90 θέσεων για την εξυπηρέτηση ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής.

Η αλυσίδα Smartline, που εισήγαγε στη διεθνή ξενοδοχειακή αγορά το 2013 ο τουριστικός οργανισμός, υπόσχεται οικονομικές λύσεις διαμονής σε ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στο μοντέλο «Ηλιος Θάλασσα».

Επίσης, το ξενοδοχείο Aristi Mountain Resort and Villas ενέταξε ως μέλος στο χαρτοφυλάκιό της η αλυσίδα Νational Geographic Unique Lodges of the World, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές του 2015.

Πρόκειται για ξενοδοχείο δυναμικότητας 24 δωματίων, σουιτών και βιλών και βρίσκεται στην Αρίστη Ζαγοροχωρίων. Το δεύτερο ξενοδοχείο-μέλος της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας είναι το Kapari Natural Resort στη Σαντορίνη. Συνολικά, η Νational Geographic Unique Lodges of the World διαθέτει 45 μέλη-ξενοδοχεία σε περιοχές όπως οι Σεϋχέλλες, ο Καναδάς, οι Μπαχάμες, η Βραζιλία, οι ΗΠΑ, η Κίνα κ.ά.

Στο μεταξύ, με την επωνυμία Miraggio Thermal Spa and Resort θα λειτουργήσει ένα νέο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική την προσεχή σεζόν. Το ξενοδοχείο, με συνολική δυναμικότητα 300 δωματίων, εκ των οποίων τα 48 με ιδιωτική πισίνα, βρίσκεται στον Τορωναίο Κόλπο. Η μονάδα θα προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες spa, εστιατόρια και καταστήματα. Επιπλέον, θα διαθέτει χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή