ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

25 Ιανουαρίου τα βραβεία στους Εθνικούς Πρωταθλητές

25-ianoyarioy-ta-vraveia-stoys-ethnikoys-protathlites-2118862

Τις 36 ελληνικές εταιρείες που αναδείχθηκαν Εθνικοί Πρωταθλητές (National Champions), στο πλαίσιο του θεσμού European Business Awards 2015/2016 sponsored by RSM, θα βραβεύσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου η RSM Greece. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην οικία του Βρετανού πρέσβη. Σημειώνεται ότι η RSM Greece, μέλος της RSM International, του 7ου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών λογιστών και συμβούλων επιχειρήσεων στον κόσμο, είναι κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards.

Οι εταιρείες που αναδείχθηκαν National Champions είναι οι ακόλουθες: Admine, Aκρόλιθος, Alpha Trust, Aqurance, Αρατος Τεχνολογίες Α.Ε., Aστήρ Αφοί Βιτογιάννη, Bakehellas A.E., Beirsrdorf Hellas, BodyTalk A.E., Coffee Island, ΔΕΑΣ Α.Ε., e-Travel, EΛΒΙΑΛ Α.Ε., Epsilon Net, Gepa Lift, Greek Brands, ICAP Group, iKnowHow Informatics A.E., Inasco, Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε., Κ. Τσιλιλής Α.Ε., Kayak A.E., Γρ. Κωνσταντινίδης Α.Ε., Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, Medbest A.E., Mέγας Γύρος, Ομιλος Τυράς, Pharma-Data A.E., Printec Group, Raymetrics Α.Ε., Renault Hellas-Teoren Motors Α.Ε., TOBEA, Vermantia Gaming, Βίκος, Βιοκύτ Συσκευασίες ΑΕΒΕ, Viotros A.E.

Στα European Business Awards 2015/2016 συμμετείχαν πάνω από 32.000 επιχειρήσεις από 33 ευρωπαϊκές χώρες. Ολες οι εταιρείες που αναδείχθηκαν National Champions από όλες τις χώρες θα αξιολογηθούν από τους κριτές, οι οποίοι θα αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Σε αυτές θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’ Honneur». Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2016 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για την ανάδειξη των κορυφαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι.