Πολ Ράιτ: Η Eldorado Gold παραμένει δεσμευμένη στις επενδύσεις της στην Ελλάδα

Πολ Ράιτ: Η Eldorado Gold παραμένει δεσμευμένη στις επενδύσεις της στην Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Eldorado Gold παραμένει δεσμευμένη στις επενδύσεις της στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της καναδικής εταιρείας, Πολ Ράιτ, κατά την παρουσίαση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων της για το 2015.

«Κοιτάζοντας το μακροπρόθεσμο σχέδιο της Eldorado, η εταιρεία παραμένει δεσμευμένη στο χαρτοφυλάκιο ενεργητικού της στην Ελλάδα και στα υλοποιήσιμα οφέλη για όλους τους μετόχους», δήλωσε ο Ράιτ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.

«Οι δραστηριότητές μας στην Τουρκία και την Κίνα παραμένουν σε τροχιά και εντός προϋπολογισμού για να συνεχισθούν τα επόμενα χρόνια. Τέλος, θα συνεχίσουμε να προωθούμε με βραδύ ρυθμό τα αναπτυξιακά σχέδιά μας στη Βραζιλία και τη Ρουμανία, παραμένοντας οικονομικά συνετοί στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον αναφορικά με τις τιμές των μετάλλων», πρόσθεσε ο κ. Ράιτ.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει ότι προκαταρκτική ανάλυση δείχνει μείωση της αξίας των επενδύσεών της, ύψους 1,2 έως 1,6 δισ. δολαρίων, που οφείλεται κυρίως στις επενδύσεις της στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή