Βραβεύτηκαν από την RSM οι National Champions για τα European Business Awards 2015/16

Βραβεύτηκαν από την RSM οι National Champions για τα European Business Awards 2015/16

4' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη John Kittmer τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, η RSM Ελλάδος (μέλος του δικτύου της RSM, ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων) γιόρτασε την επιτυχία των 36 ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ως National Champions στα φετινά European Business Awards sponsored by RSM 2015/16.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο κύριος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας  οι οποίοι απηύθυναν ομιλίες και συμμετείχαν στην απονομή των βραβείων. Στην τελετή απονομής ομιλίες απεύθυναν ο John Kittmer, Βρετανός Πρέσβης, και οι κύριοι Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards και Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σημαντικοί Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι παρακολούθησαν την βράβευση των 36 National Champions, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο και networking μεταξύ των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με τις χορηγίες τους η εταιρία Genesis Pharma και το Νοσοκομείο Υγεία. Οι εταιρίες αυτές έχουν διακριθεί στα European Business Awards τις προηγούμενες χρονιές στις κατηγορίες Chairmans Selection και Employer of the Year. Με τη πράξη τους αυτή αποδεικνύουν ότι είναι άξιοι αρωγοί και υποστηρικτές της προσπάθειας της RSM για την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και η RSM τους ευχαρίστησε θερμά για τη συνεισφορά τους αυτή. Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο ΣΚΑΪ, οι Boussias Communications, η Fortune Greece και ο Όμιλος Economia.

O κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος αναφέρει:

«Αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια στους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι για μία ακόμη χρονιά, παρά το δύσκολο περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργούν τα τελευταία χρόνια, κατάφεραν και φέτος να διακριθούν σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν μπορεί κάποιος να μην σκέφτεται τι θα μπορούσαν να επιτύχουν και να δημιουργήσουν οι επιχειρηματίες αυτοί εάν λειτουργούσαν σε ένα περιβάλλον πιο φιλικό για την επιχειρηματικότητα».

Η προσπάθεια για την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας μέσω των European Business Awards ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια και πραγματοποιείται στην χώρα μας από την RSM Ελλάδος η οποία είναι χορηγός και υποστηρικτής των βραβείων.   Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, οι Eλληνικές υποψηφιότητες έχουν προταθεί ως επί το πλείστον από  την RSM, η οποία τις υποστηρίζει σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού αφιλοκερδώς. Στόχος της RSM είναι η ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, στέλνοντας έτσι μαζί με τις Ελληνικές εταιρίες που κατάφεραν να διακριθούν, ένα πολύ δυνατό και θετικό μήνυμα στην υπόλοιπη Ευρώπη. 

Ο κύριος Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards αναφέρει:

«Η Ελλάδα πάντα έχει μια πολύ δυναμική παρουσία στα European Business Awards και αυτή η χρονιά δεν είναι εξαίρεση. Κρίνοντας από τη δυναμική παρουσία και τη ποιότητα των φετινών National Champions, γίνετε αντιληπτό ότι η καινοτομία, η διεθνείς ανάπτυξη και οι οικονομικές επιδώσεις είναι βασικά συστατικά του DNA των Ελληνικών επιχειρήσεων».

Οι 36 National Champions που βραβεύτηκαν επίσημα στην εκδήλωση είναι ανά κατηγορία οι εξής:

The Award for Customer Focus

ADMINE, K. TSILILIS, PHARMA-DATA

The Business of the Year Award with Turnover of € 0-25m

AKROLITHOS, ALPHA TRUST,           ASTIR VITOGIANNIS BROS, BAKEHELLAS, BODYTALK, EPSILON NET, E-TRAVEL, IKNOWHOW INFORMATICS, INASCO, KAYAK, KONSTANTINIDIS,               VIOKYT PACKAGING

The ELITE Award for Growth Strategy of the Year

AQURANCE, COFFEE ISLAND,       TEOREN MOTORS

The RSM Entrepreneur of the Year Award

ARATOS TECHNOLOGIES

The Employer of the Year Award

BEIERSDORF HELLAS

The Business of the Year Award with Turnover of € 26-150m

DEAS, ICAP GROUP, LOUX MARLAFEKAS, PRINTEC GROUP, VIKOS

The Import/Export Award

ELVIAL, GREEK BRANDS, MEDBEST,  MEGAS YEEROS, VIOTROS

The UKTI Award for Innovation

GEPA LIFT, IONIKI SFOLIATA, RAYMETRICS, TOBEA,              VERMANTIA MEDIA GROUP

The Business of the Year Award with Turnover of € 150m or higher

TYRAS GROUP

Οι 36 Ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν ως National Champions καταλαμβάνουν την 6η θέση συνολικών διακρίσεων ανά χώρα, ανάμεσα στις 33 χώρες που συμμετέχουν στα European Business Awards 2015/16. Κατά τον 9ο χρόνο διεξαγωγής των βραβείων, ρεκόρ αποτελεί το σύνολο των 32,000 Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό, 33% περισσότερες από τον προηγούμενο χρόνο.

Οι 36 National Champions της χώρας μας προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 678 National Champions, εκπροσωπώντας 33 χώρες  από όλη την Ευρώπη.  Στις 9 Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Ο τίτλος αυτός δίνετε στις δέκα καλύτερες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη για την κάθε κατηγορία των βραβείων. Υπάρχουν δέκα κατηγορίες και για το λόγο αυτό εκατό Ruban d’Honneur νικητές από όλη την Ευρώπη. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους 100 Ruban d’Honneur νικητές θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής τον Ιούνιο του 2016. 

Σημείωση: Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο περασμένων ετών, τα European Business Awards τρέχουν ταυτόχρονα μία online δημόσια video ψηφοφορία, όπου το κοινό μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρεία με βάση την video παρουσίαση που έχουν υποβάλλει οι εταιρίες στην ιστοσελίδα των European Business Awards. O National Champion από την Ελλάδα, αλλά και από κάθε χώρα, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από την δημόσια ψηφοφορία θα διακριθεί ως ‘National Public Champion’. O National Public Champion κάθε χώρας θα συμμετέχει έπειτα σε μία δεύτερη φάση δημόσιας online ψηφοφορίας που τρέχει παράλληλα με τον διαγωνισμό, όπου ο νικητής θα κερδίσει τον τελικό τίτλο ‘European Public Champion’.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή