Εκδηλώσεις Ενημέρωσης για Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ψυχολογία και Επικοινωνία

Εκδηλώσεις Ενημέρωσης για Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ψυχολογία και Επικοινωνία

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Deree διοργανώνει δύο Open Evenings ενημέρωσης για τα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει.

To School of Graduate and Professional Education του Deree – The American College of Greece προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της Επικοινωνίας και της Ψυχολογίας, που συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ακαδημαϊκή έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των υποψήφιων φοιτητών για τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο που ξεκινά στις 29 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν στο Deree δύο ανοιχτές ημερίδες στις 8 και 9 Φεβρουαρίου. Οι ημερίδες θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους συμμετάσχουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για το πρόγραμμα σπουδών και τις υποτροφίες που προσφέρει το Deree, αλλά και να γνωρίσουν τους καθηγητές και υπεύθυνους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Επιπλέον, οι υποψήφιοι φοιτητές θα ενημερωθούν για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών, που προσφέρει φέτος περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ σε οικονομική υποστήριξη.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, 6:00μ.μ. – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επικοινωνίας

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις στην Επικοινωνία, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες του τομέα της επικοινωνίας.

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης στις σπουδές, με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα τους αυριανούς επαγγελματίες της σύγχρονης Επικοινωνίας.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Επικοινωνίας.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, 18:00μ.μ. – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ψυχολογίας

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του DEREE γίνονται δεκτοί για πρακτική άσκηση σε πλήθος ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική κι εφαρμοσμένη γνώση σε σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με παιδιά και εφήβους, με την ανάπτυξή τους και τη συμπεριφορά τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Ψυχολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Deree: www.acg.edu

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή