Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με Omega

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με Omega

3' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Seamaster Aqua Terra.

Η αγάπη για την θάλασσα ενέπνευσε τη δημιουργία αυτού του όμορφου ρολογιού. Η σχεδίαση του καντράν ανακαλεί στην μνήμη μας τα ξύλινα καταστρώματα πολυτελών ιστιοφόρων. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου είναι το ιριδίζον λουστραρισμένο γκρί καντράν το οποίο είναι διακοσμημένο με ένα μοτίβο που θυμίζει ξύλο τύπου “Teak” και έχει την ημερομηνία στο 3. Όλα προστατεύονται από ένα ανθεκτικό στις γρατζουνιές κρύσταλλο σαπφείρου.

Η 18 καρατίων στεφάνη από κόκκινο χρυσό είναι τοποθετημένη σε μια ατσάλινη κάσα 41,5mm, ενώ το μπρασελέ αποτελείται απο ατσάλι και κόκκινο χρυσό 18Κ. Αυτό το πιστοποιημένο χρονόμετρο λειτουργεί χάρη στον μηχανισμό OMEGA Master Co-Axial 8500 ο οποίος είναι ορατός από το διάφανο καπάκι στο πίσω μέρος του ρολογιού. 

Tο Γυναικείο Seamaster Aqua Terra.

Για τις κυρίες που αγαπούν την κίνηση, αυτό το αθλητικό και κομψό Seamaster Aqua Terra είναι απλά η τέλεια επιλογή για ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Το πολυτελές μοντέλο έχει ως κύριο γνώρισμα το καντράν από φίλντισι μέ 11 διαμάντια σε χρυσές βάσεις 18 καρατίων.

Αυτό το κόκκινο χρυσό 18 καρατίων γυναικείο ρολόι χειρός διαμέτρου 38,5mm, με την διαμαντένια στεφάνη, διατίθεται με ένα λευκό δερμάτινο λουράκι που φαντάζει σαν φίλντισι.

Στην καρδιά του βρίσκουμε την επαναστατική μηχανή OMEGA Master Co-Axial 8501 η οποία μπορεί να αντισταθεί σε ισχυρά μαγνητικά πεδία. Ωστόσο, οι εραστές υπέροχων ρολογιών πιθανόν να το βρουν αδύνατο να του αντισταθούν.

Το Κόσμημα  “Flowerτης OMEGA

Για τους εραστές που επιθυμούν να χαρίσουν λουλούδια που διαρκούν για μια ζωή, η συλλογή κοσμημάτων Flower της OMEGA είναι μια τέλεια επιλογή. Διαθέσιμα σε κόκκινο χρυσό και φίλντισι αυτα τα πανέμορφα κομμάτια παρουσιάζουν το σύμβολο της OMEGA διακριτικά πλεγμένο, θυμίζοντας  λουλούδι.

Το Globemaster.

Το πρώτο Master Chronometer στον κόσμο έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα κριτήρια της Ωρολογοποιίας.

Ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάσα 18 καρατίων από χρυσό Sedna™ και πτυχωτή στεφάνη, καθώς και καντράν τεχνοτροπίας "Pie Pan" από οπαλίνα, όλα εμπνευσμένα από το πρώτο μοντέλο Constellation του 1952.

Ο Χρυσός Sedna™ έχει χρησιμοποιηθεί και στο αστέρι Constellation, στους δείκτες και τις ενδείξεις των ωρών στο καντράν, τα οποία έχουν γεμιστεί από το φωτοβόλο υλικό Super-LumiNova. Το καφέ δερμάτινο λουράκι καθώς και το 18K Sedna™ χρυσό μενταγιόν στο καπάκι, που απεικονίζει το αστεροσκοπείο της Γενεύης, και διακοσμεί το πίσω μέρος του ρολογιού ενισχύουν την πολυτελή αισθητική του μοντέλου.

Το Globemaster είναι εξίσου όμορφο και εσωτερικά, καθώς στην καρδιά του βρίσκουμε τον μηχανισμό OMEGA Co-Axial Master Chronometer  8901.

Το Ladymatic.

Έχουν περάσει έξι δεκαετίες από την παρουσίασή του το 1955 και το Ladymatic έχει διατηρήσει κάθε λεπτομέρεια από  το σαγηνευτικό του στυλ.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο, η ατσάλινη κάσα ενισχύεται από ένα βουρτσισμένο μεταλλικό μπρασελέ με κυματοειδείς άκρες, κατασκευασμένο από χρυσό Sedna™ 18 καρατίων και ανοξείδωτο ατσάλι. Χρυσός Sedna™ χρησιμοποιείται επίσης στους γυαλισμένους Alpha-δείκτες και στις 11 ενδείξεις ωρών που αποτελούνται από διαμάντια.

Ακτινοβολώντας γύρω από το φίλντισι καντράν παρατηρούμε την γεμάτη από διαμάντια στεφάνη, και ένα ακόμη «εξαιρετικής OMEGA κοπής» διαμάντι που έχει τοποθετηθεί στην γυαλισμένη κορώνα.

Στην καρδιά του βρίσκουμε τον μηχανισμό OMEGA Co-Axial 8520.

Σειρά Κοσμημάτων Ladymatic.

Πολύ όμορφο για να τιθασευτεί, το ελκυστικό κυματοειδές μοτίβο του μοντέλου Ladymatic διαχέεται στον σχεδιασμό αυτής της κομψής συλλογής κοσμημάτων με κομμάτια που κόβουν την ανάσα και διατίθενται σε λευκό και κόκκινο χρυσό.

Η OMEGA σας εύχεται μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Saint Valentine's a charmer

With his satin hearts and flowers

But if true love can be measured

By the seconds, minutes, hours

Then the love that's most enduring

Is the love I feel for thee

With that Ω beneath your midnight

And between your 9 and 3

Though the hands that guide my destiny

Are hands I cannot hold

Your halo's made of diamonds

And your body's made of gold

The time we spend together

And the time we spend apart

Is marked in steady rhythm

Like the beating of my heart

So I'll be fine, Saint Valentine

When your moment ticks away

For this love I hold, is made to last

Forever and a day

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή