STOP – Όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια στην εργασία

STOP – Όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια στην εργασία

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1978 η STOP ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως βιοτεχνία γαντιών στον Πειραιά. Έκτοτε εξελίχθηκε στη σημαντικότερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μέσων ατομικής προστασίας και σήμερα καταλαμβάνει την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. 38 χρόνια μετά την ίδρυσή της, κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει ποιοτικά προϊόντα όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, γάντια, ανιχνευτές αερίων και εξοπλισμό ασφαλείας, προστασίας κεφαλής, προστασίας από πτώση και προστασίας αναπνοής.

Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Μιχάλη Πανταζή «διαχρονικός στόχος της STOP είναι η παροχή σταθερής ποιότητας μέσων προστασίας, εκπαίδευση και υποστήριξη για τη διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος απαλλαγμένου από ατυχήματα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συσσωρευμένη τεχνογνωσία, συνεχή ενημέρωση και διεύρυνση του γνωσιακού μας επιπέδου και διαρκή αναζήτηση καινοτόμων και εξειδικευμένων προϊόντων».

STOP – Όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια στην εργασία-1

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας έκτασης 2.500m2 λειτουργεί κατάστημα λιανικής έκτασης 650 m2, service centre, κέντρο εκπαίδευσης, σύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι έκτασης 1.400 m2 και μονάδα παραγωγής. Περισσότεροι από 7.000 κωδικοί προϊόντων βρίσκονται διαθέσιμοι στις αποθήκες της STOP στον Πειραιά και το Rotterdam. Το ενεργό πελατολόγιο της STOP μετρά περισσότερους από 33.000 πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερα σημαντικά ονόματα από το χώρο της ναυτιλίας, της βιομηχανίας σε όλους τους κλάδους, των κατασκευών, της ενέργειας κ.α.  Το πελατολόγιο αυτό εξυπηρετείται μέσω του δικτύου Β2Β πωλήσεων της εταιρείας σε Ελλάδα, Ολλανδία και Κύπρο, μέσω του φυσικού καταστήματος και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.stop.gr  το οποίο το Δεκέμβριο του 2015 έλαβε Distinction in E-commerce για την καινοτομία, την προϊοντική κάλυψη και την εξυπηρέτηση των πελατών του, θέτοντας νέους στόχους για την εταιρεία.

STOP – Όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια στην εργασία-2

H επισκεψιμότητα του site αυξήθηκε κατά 99.6% τον τελευταίο χρόνο, καταφέρνοντας να εξυπηρετήσει ακόμη και το πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας. «Έχουμε ένα δυνατό όνομα στο χώρο των μέσων προστασίας και θέλουμε να είναι top of mind επιλογή στο μυαλό των decision makers των μεγάλων εταιρειών αλλά και πρώτο στο μυαλό κάθε εργαζόμενου που χρειάζεται ένα μέσο προστασίας για να κάνει τη δουλειά του με ασφάλεια» μας λέει η υπεύθυνη marketing της STOP Βίκυ Πεταλίδου. «Στόχος μας για το 2016 είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του brand σε Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων και η επιπλέον ενίσχυση της omni-channel προσέγγισης του πελατολογίου μας είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών, digital marketing παρουσίας ή ανάπτυξης του επιπέδου αγοραστικής εμπειρίας στο φυσικό κατάστημα».

Η STOP είναι μέλος της International Marine Purchasing Association (IMPA), της ShipServ, του Συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου (GRECA) και κατέχει πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001.

Το μήνυμα της εταιρείας είναι απλό. Stay safe. Με δυναμικό management, επιτυχημένες στρατηγικές συνεργασίες και πορεία εξωστρέφειας, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά η STOP συνεχίζει να αναπτύσσεται και σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό στο άμεσο μέλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή