Διάκριση ελληνικών ξενοδοχείων για ρομαντικές αποδράσεις

Διάκριση ελληνικών ξενοδοχείων για ρομαντικές αποδράσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σαντορίνη περιλήφθηκε από το Conde Nast Traveller σε λίστα με τα 20 πιο ρομαντικά νησιά του κόσμου. Το ελληνικό νησί κατέλαβε την 3η θέση στην κατάταξη που διαμορφώθηκε με βάση τις αναφορές των αναγνωστών του κορυφαίου σε παγκόσμιο επίπεδο ταξιδιωτικού περιοδικού. Tην πρώτη θέση στη σχετική λίστα κατέλαβε ο Μαυρίκιος.

Επίσης, σημαντικές επιτυχίες έχει η χώρα μας και στις νέες λίστες που δημοσιοποίησε η TripAdvisor με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ανά ήπειρο και ανά χώρα.

Οι νέες λίστες διαμορφώθηκαν με βάση τις κριτικές των αναγνωστών του κορυφαίου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο. Στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις για το 2016 το Αναστάσης στη Σαντορίνη κατέλαβε την 4η θέση και το Lindos Blu στη Ρόδο κατέλαβε την 6η θέση. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία τα δύο ξενοδοχεία πήραν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, ενώ την 15η θέση κατέλαβε η μονάδα Pezoules στη Σαντορίνη.

Στην ελληνική λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις συντριπτική παρουσία έχουν οι μονάδες στη Σαντορίνη.

Το Αναστάσης, το Lindos Blu και το Pezoules καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις και ακολουθούν, κατά σειρά κατάταξης, οι ξενοδοχειακές μονάδες: Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη, Αstra Suites στη Σαντορίνη, Αφρόεσσα στη Σαντορίνη, Canaves Oia Hotel στη Σαντορίνη, Βοheme στη Μύκονο, Saint Vlassis Hotel στη Νάξο, La Maison Ottomane στα Χανιά, Κirini Suites and Spa στη Σαντορίνη, Tania Milos στη Μήλο, Ζώρζης στη Σαντορίνη, Spirit of the Knights Boutique Hotel στη Ρόδο, Παραδοσιακός Ξενώνας Αέτωμα στο Ναύπλιο, Atlantica Kalliston Resort and Spa στα Χανιά, Petit Palace Suites Hotel στη Σαντορίνη, San Antonio Suites στη Σαντορίνη, Katikies Hotel στη Σαντορίνη, Ιconic Santorini a boutique cave hotel στη Σαντορίνη, ΑquaGrand Exclusive Deluxe Resort στη Ρόδο, Dreams Luxury Suites στη Σαντορίνη, Remezzo Villas στη Σαντορίνη, Ιkies – Traditional Houses στη Σαντορίνη και TesoroBlu Hotel and Spa στην Κεφαλονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή