Αναβάθμισε τα γραφεία της στην Ελλάδα η Best Western

Αναβάθμισε τα γραφεία της στην Ελλάδα η Best Western

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα Best Western Hotels and Resorts αναβάθμισε το γραφείο της στην Ελλάδα, αναθέτοντας στην περιοχή ευθύνης του συνολικά 13 χώρες. H Best Western, με έδρα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ξενοδοχείων με 4.100 μέλη σε περισσότερες από 100 χώρες. Συμπληρώνοντας 69 χρόνια λειτουργίας διαθέτει σήμερα επτά ξενοδοχειακά σήματα (Best Western, Best Western Plus, Best Western Premier, BW Premier Collection, Executive Residency, Vib, GLo). Το γραφείο Best Western στην Ελλάδα πέραν της χώρας μας έχει πλέον, την ευθύνη ανάπτυξης της αλυσίδας σε Κύπρο, Λίβανο, Συρία, Αρμενία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κόσοβο, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία -Ερζεγοβίνη και Σερβία. Το 2015 το γραφείο της Αθήνας χαρακτηρίστηκε από τη διεθνή αλυσίδα ως ένα από τα κορυφαία Best Western γραφεία, καθώς υπερκάλυψε τους στόχους του σε πωλήσεις, παραγωγή και ανάπτυξη. Επίσης, τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στη συνολική περιοχή ευθύνης του γραφείου κατέγραψαν υψηλές βαθμολογίες στον ετήσιο έλεγχο ποιότητας και στην ικανοποίηση πελατών βάσει των αξιολογήσεων των ίδιων των πελατών.

Η επικεφαλής του γραφείου της Best Western Ελλάδος κ. Κάρολ Μάρριοττ -η οποία διετέλεσε 10 χρόνια πρόεδρος της Best Western Ευρώπης- αναφέρει στην «Κ» ότι η χρονιά για τα ξενοδοχεία-μέλη της αλυσίδας στη χώρα μας ξεκίνησε πολύ καλά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Ιανουάριος κλείνει με αύξηση 120%, ενώ οι προκρατήσεις για το 2016 κινούνται με ρυθμό αύξησης 140%. Το 2015 η παραγωγή του συστήματος για τα Best Western ξενοδοχεία στην Ελλάδα κατέγραψε αύξηση κατά 23% στις διανυκτερεύσεις και κατά 24% στα έσοδα. Μόνο οι μονάδες της Αθήνας κατέγραψαν αύξηση κατά 40%. Συνολικά, πλέον στις 13 χώρες ευθύνης του το γραφείο ελέγχει περί τις 50 ξενοδοχειακές μονάδες. Σύμφωνα με την κ. Μάρριοττ βασικός στόχος του γραφείου είναι να ισχυροποιήσει τη θέση του στο σύνολο των αγορών που εκπροσωπεί, γεγονός που θα βοηθήσει και σε επίπεδο πωλήσεων δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για πελάτες από τις χώρες των Βαλκανίων όλο τον χρόνο.

Να σημειωθεί ότι σε διεθνές επίπεδο το 2015 το on-line σύστημα της Best Western κατέγραψε ρεκόρ με αύξηση των διανυκτερεύσεων σε ποσοστό 23,4%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή