Σύντομα (19/02/16)

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Interamerican αναβαθμίζει την τεχνογνωσία των στελεχών

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της για τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, με στόχο την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και των συνεργατών της στις πωλήσεις, η Interamerican πραγματοποιεί ένα ακόμα ποιοτικό βήμα βελτιωτικής εξέλιξης του τομέα ΙΤ. Η εταιρεία, μετά την πιστοποίηση της εφαρμογής γενικών ασφαλίσεων «OnE» με το «Trusted Product Maintainability» για την υψηλή τεχνική ποιότητα του λογισμικού –ως πρώτος πιστοποιημένος οργανισμός στην Ελλάδα–, προχώρησε στην αναβάθμιση της τεχνογνωσίας του στελεχιακού δυναμικού. Είκοσι οκτώ προγραμματιστές της εταιρείας παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Training on Software Maintainability», αποκτώντας το Certificate of Quality Software Development: Maintainability Foundation. Η Interamerican έχει επενδύσει πολλά κατά τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων και λειτουργικών εφαρμογών, καθώς και στην οργάνωση υποδομών τεχνολογίας, με στόχο τη μετεξέλιξή της σε ψηφιακό ασφαλιστή (digital insurer).

Συνδέεται με 7 νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς η Costa Navarino

Eννέα νέες απευθείας αεροπορικές πτήσεις στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» θα συνδέσουν φέτος τη Μεσσηνία και την Costa Navarino με επιπλέον 7 προορισμούς στην Ευρώπη. Ουσιαστικά, η τουριστική σεζόν στη χώρα μας θα ξεκινήσει από τη Μεσσηνία, με τις πρώτες πτήσεις της Aegean Airlines να πραγματοποιούνται μέσα στον Φεβρουάριο στον εν λόγω προορισμό από το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και τη Στοκχόλμη. Παράλληλα, η Costa Navarino ανακοίνωσε ότι θα κάνει έναρξη λειτουργίας για τη σεζόν με το The Westin Resort Costa Navarino την προσεχή Κυριακή. Η εκτιμώμενη αύξηση των αεροπορικών αφίξεων για το 2016 θα αγγίξει σε ποσοστό το 28% σε σχέση με πέρυσι. Οι νέες πτήσεις αναμένεται να μεταφέρουν επιπλέον 25.000 επισκέπτες στην Πελοπόννησο. Παράλληλα, τα άμεσα έσοδα από την αύξηση των επισκεπτών στη Μεσσηνία για το 2016 αναμένεται να είναι 17,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τον πολλαπλασιαστή εισοδήματος της τουριστικής δραστηριότητας, του ΚΕΠΕ, η δευτερογενής επίδραση των εσόδων στην οικονομία ανέρχεται σε επιπλέον 28,8 εκατ. ευρώ.

Με τη συμμετοχή 167 τουριστικών πρακτόρων και εκπροσώπων tour operators πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη το 2o Greek Tourism Workshop στην Τεχεράνη από τις εταιρείες Mideast Travel Worldwide και Tourism Today. Οι τοπικοί τουριστικοί πράκτορες έκαναν λόγο για αφίξεις Ιρανών τουριστών που μπορεί να φθάσουν έως και 20.000 στη χώρα μας, από περίπου 3.000 που ήταν πέρυσι. Επίσης, η Aegean Airlines που έχει συνδέσει αεροπορικώς Ελλάδα και Ιράν έδειξε ενδιαφέρον για τη διενέργεια έως και καθημερινών πτήσεων την περίοδο του καλοκαιριού από την Τεχεράνη προς την Αθήνα. Επιπλέον, η ιρανική Mahar Air φέρεται να εξετάζει την αύξηση των πτήσεων προς Αθήνα αλλά και τη διενέργεια απευθείας πτήσεων προς Κρήτη, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.

Από Folli Follie η διανομή των Max Factor

O εισηγμένος όμιλος Folli Follie ανακοινώνει μια νέα συνεργασία αποκλειστικής διανομής με την Procter&Gamble Prestige για το brand της Max Factor. Η νέα συνεργασία με τη Max Factor σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του κλάδου Beauty&Cosmetics του ομίλου, αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το μερίδιό του στην ευρύτερη αγορά των καλλυντικών, τονίζεται στην ανακοίνωση. Μέσω της διανομής της παγκοσμίως γνωστής μάρκας καλλυντικών προϊόντων μακιγιάζ επιτυγχάνεται και η είσοδος του ομίλου στο κανάλι ευρείας διανομής. Η Max Factor είναι μια μάρκα καλλυντικών με σημαντική ιστορία και κληρονομιά.

Ο Δήμος Θήρας στις εκθέσεις τουρισμού BIT και Grekland

Στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο και Grekland Panorama στη Στοκχόλμη συμμετείχε ο Δήμος Θήρας. Οι επισκέπτες στην ΒΙΤ ξεπέρασαν τις 80.000. Το περίπτερο της Σαντορίνης εντός του χώρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχε υψηλή επισκεψιμότητα. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην Grekland Panorama διαπιστώθηκε ότι η Σαντορίνη αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ανερχόμενων προορισμούς για τους Σκανδιναβούς. Εξάλλου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ για τις 17 Απριλίου. Ο μαραθώνιος που συμπίπτει με τις πρώτες ημέρες της σεζόν αναμένεται να τονώσει την τουριστική κίνηση στο νησί. Ολοι οι αγώνες, 1 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ., θα ξεκινήσουν και θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης, περνώντας από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή