Οι νικητές του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της χρονιάς»

Οι νικητές του διαγωνισμού «Επιχειρηματίας της χρονιάς»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, τον στρατηγικό προσανατολισμό, την πρωτοποριακή σκέψη και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δραστηριότητάς τους βραβεύθηκαν οι νικητές που επελέγησαν στις επιμέρους κατηγορίες του Ελληνα «Επιχειρηματία της χρονιάς» 2015. Οι νικητές επελέγησαν από ανεξάρτητη εννεαμελή κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου της Chipita A.E. και είναι οι:

• Νικόλαος Γουλής, διευθύνων σύμβουλος της e-Travel Α.Ε. για την κατηγορία «Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας».

• Γεώργιος Κουτσολιούτσος, διευθύνων σύμβουλος του Folli Follie Group στην κατηγορία «Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας».

• Ιωάννης Τσερέπας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lariplast στην κατηγορία «Δυναμικά αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας»

• Ελένη Πολυχρονοπούλου, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος στην κατηγορία «Πρωτοπόρος επιχειρηματίας»

Οι τέσσερις επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες θα βραβευθούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Ελληνα «Επιχειρηματία της χρονιάς» 2015, σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο «World Entrepreneur Of The Year» στο Μόντε Κάρλο τον Ιούνιο του 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή