Νέες διακρίσεις ελληνικών ξενοδοχείων

Νέες διακρίσεις ελληνικών ξενοδοχείων

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Sani Beach Club στη Χαλκιδική και το Ηοliday Village Rhodes στη Ρόδο μπήκαν στη νέα λίστα της TripAdvisor με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για οικογένειες, παγκοσμίως, το 2016. Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο δημοσιοποίησε τη νέα λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία για οικογένειες σε παγκόσμιο επίπεδο, ανά ήπειρο και ανά χώρα. Αναλυτικά, το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής κατέλαβε την 10η θέση στην παγκόσμια λίστα και το ξενοδοχείο της Ρόδου την 15η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα υπάρχουν τρεις ελληνικές παρουσίες.

Το Sani Beach Club κατέλαβε την 3η θέση, το Holiday Village Rhodes την 5η και το Club Med στο Γρεγολίμανο την 10η. Επίσης, στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ελλάδα τα παραπάνω ξενοδοχεία καταλαμβάνουν τις 3 πρώτες θέσεις. Τη δεκάδα συμπληρώνουν το Αtlantica Club Aegean Blue (Ρόδος), το Blue Lagoon Village (Κως), το Louis Kerkyra Golf (Κέρκυρα), το Mitsis Blue Domes Resort and Spa (Κω), το Ηoliday Village Kos by Atlantica (Κω), το Lindos Princess Beach Hotel (Ρόδος) και το Porto Sani Village (Χαλκιδική). Ως καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες στον κόσμο αναδείχθηκε το Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel στην Ιταλία. Σημαντική παρουσία είχαν ελληνικά ξενοδοχεία και στις λίστες που δημοσιοποίησε κατά το προηγούμενο δίμηνο η TripAdvisor με τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2016, τα καλύτερα μικρά ξενοδοχεία, τα κορυφαία οικονομικότερα, τις καλύτερες μονάδες πολυτελείας, τα ξενοδοχεία με τις καλύτερες υπηρεσίες και τις κορυφαίες μονάδες για ρομαντικές αποδράσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή