Πρεμιέρα για τα νέα Rolex στην Baselworld 2016

Πρεμιέρα για τα νέα Rolex στην Baselworld 2016

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο στη Βασιλεία της Ελβετίας πραγματοποιείται η μεγαλύτερη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο, μία πολύχρωμη γιορτή για επαγγελματίες, δημοσιογράφους και λάτρεις του ρολογιού. Στο επιβλητικό περίπτερο της Rolex, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Baselworld, έγιναν τα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων Oyster και Cellini που δημιούργησε ο ελβετικός οίκος για το 2016.

Χαράς ευαγγέλια για τους φανατικούς φίλους του θρυλικού χρονογράφου Cosmograph Daytona, ο οποίος επανέρχεται φέτος σε έκδοση από ατσάλι 906L, με κάσα στα 40 mm, μαύρο ή λευκό καντράν και υπέροχη στεφάνη από μαύρο κεραμικό. Εντυπωσιακή και η ολοκαίνουρια έκδοση του Oyster Perpetual Air King, ενός επιβλητικού μοντέλου εμπνευσμένου από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του ’30. Το Air King κυκλοφορεί με νέα διάμετρο κάσας στα 40 mm. Το αγαπημένο Οyster Perpetual Datejust επανέρχεται ανανεωμένο με νέα διάμετρο στα 41 mm, «δίχρωμη» κάσα Rolesor από ατσάλι και κίτρινο ή Everose χρυσό 18Κ και είναι εφοδιασμένο με τον state-of-the-art αυτόματο Rolex Calibre 3235, ο οποίος έχει κατοχυρώσει 14 πατέντες και διαθέτει το περίφημο σύστημα διαφυγής Chronergy της Rolex. Για τις κυρίες, το Lady Datejust 28 με κάσα στα 28 mm, επίσης σε Rolesor εκδόσεις (ατσάλι με κίτρινο ή ροζ χρυσό 18Κ) και ενίοτε στολισμένο με διαμάντια, είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανικό Calibre 2236, ο οποίος φέρει πρωτοποριακό ελατήριο από πυρίτιο-πατέντα της Rolex. Τέλος, τα μοντέλα Yacht-Master 40, Explorer και Cellini επιστρέφουν φέτος με ανανεωμένη αισθητική και νέα καντράν.

Όλα τα μοντέλα της Rolex φέρουν την εμβληματική ένδειξη «Superlative Chronometer» και συνοδεύονται από τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου, που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία. Πρόκειται για μία πιστοποίηση υψηλότατης χρονομετρικής ακρίβειας, η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα κριτήρια πιστοποίησης χρονομέτρων του επίσημου ελβετικού φορέα COSC. Η σφραγίδα αυτή αποτελεί απόδειξη της υψηλής ποιότητας ολόκληρου του ρολογιού –όχι μόνο του μηχανισμού του–, εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της ακρίβειας, της μηχανικής αξιοπιστίας, της αυτονομίας και της στεγανότητας και συνδυάζεται με διεθνή εγγύηση πέντε ετών.

ROLEX HELLAS

Βαλαωρίτου 5, τηλ.: 210 3621138 

Κολοκοτρώνη 1, τηλ.: 210 3235909

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή