200 πτήσεις την εβδομάδα θα εκτελεί η Lufthansa

200 πτήσεις την εβδομάδα θα εκτελεί η Lufthansa

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες συνδέσεις με τη Γερμανία από τη Σαντορίνη και την Κέρκυρα ανακοίνωσε χθες η Lufthansa, η οποία θα εκτελεί το καλοκαίρι συνολικά 200 πτήσεις την εβδομάδα. Κατά τη χθεσινή παρουσίαση του νέου γενικού διευθυντή του παραρτήματος του ομίλου στην Αθήνα, που αποτελεί τον πρώτο Ελληνα που αναλαμβάνει αυτή τη θέση, ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος τόνισε: «Είναι τιμή μου να διευθύνω τη δυναμική ομάδα της Αθήνας, η οποία προσφέρει στους επιβάτες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών. Ο όμιλος Lufthansa διαθέτει το πλουσιότερο χαρτοφυλάκιο προορισμών παγκοσμίως».

Σύμφωνα με τον κ. Τζεβελέκο, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa θα εκτελούν περίπου 200 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι πτήσεις της Lufthansa, της SWISS, της Austrian, της Brussels Airlines, της Eurowings και της Edelweiss, προσφέροντας έτσι μεγάλο αριθμό επιλογών στους επιβάτες της.

Κατά τη διάρκεια της φετινής θερινής περιόδου, ο όμιλος Lufthansa θα εκτελεί συνολικά 23.140 πτήσεις την εβδομάδα προς 316 προορισμούς σε 101 χώρες. Σημαντικά για την αγορά της Ελλάδας χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας και τα δύο νέα δρομολόγια προς τον Παναμά και το Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Ο Παναμάς, εκτός από ανερχόμενο χρηματοοικονομικό κέντρο, αποτελεί κύριο προορισμό για τον κλάδο της ναυτιλίας, ο οποίος είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή