Διακρίσεις για Coca-Cola Τρία Εψιλον

Διακρίσεις για Coca-Cola Τρία Εψιλον

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέες διακρίσεις απέσπασε η Coca-Cola Τρία Εψιλον. Η εταιρεία βραβεύθηκε στη φετινή διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards της ΕΕΔΕ για το πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις» και παράλληλα προκρίθηκε στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον, για την καινοτόμο φιάλη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό. Το πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις» απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών, μέσα από επισκευαστικές και διορθωτικές εργασίες σε σχολικά κτίρια. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2012 σε στενή συνεργασία με τις δημοτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Μέσα από μια επένδυση που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ, έχουν ανακαινιστεί 12 σχολεία και 4.200 μαθητές απολαμβάνουν ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον.

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον προκρίθηκε και στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον για την καινοτόμο φιάλη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό (PET). Η εταιρεία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας το ερχόμενο φθινόπωρο στον σημαντικό ευρωπαϊκό θεσμό, ο οποίος προάγει την υιοθέτηση πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης από τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή