Eνίσχυση δικτύου από την Interamerican

Eνίσχυση δικτύου από την Interamerican

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται δυναμικά το τριετές σχέδιο «Genesis», που υλοποιεί από τις αρχές του έτους η Interamerican, επενδύοντας σημαντικό ποσό με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων agency.

Ηδη, στις πρόσφατες εξετάσεις πιστοποίησης νέων ασφαλιστικών συμβούλων συμμετείχαν 320 άτομα, έναντι 160 κατά το 2015.

Επίσης, οι νέες στρατολογήσεις ανέρχονται κατά το πρώτο τρίμηνο σε 202 (82 πέρυσι αντιστοίχως), με πρόβλεψη για το 2016 να φθάσουν τις 650. Ακόμη, αυξήθηκαν οι θέσεις-κλειδιά των unit managers με την προσθήκη 8 συνεργατών, με στόχο η βαθμίδα αυτή να έχει σε βάθος τριετίας 110 νέους unit managers, ενώ όσον αφορά στα γραφεία πωλήσεων, μετά τα εγκαίνια σε Πειραιά, Σύρο και Χίο, σειρά παίρνει η Λέσβος.

Στόχο αποτελεί ο υπερδιπλασιασμός των ενεργών συνεργατών του εταιρικού δικτύου –από 1.250 σε 2.800– έως το τέλος του 2018, σε συνδυασμό με τον τριπλασιασμό των νέων εργασιών στον κλάδο υγείας, στον οποίο η εταιρεία εστιάζει κατά προτεραιότητα. Επισημαίνεται ότι στην υγεία η Interamerican έκλεισε το 2015 με νέα παραγωγή 7,3 εκατ. ευρώ και μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 84 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή