Ψηφιακό πορτοφόλι από την Alpha Bank

Ψηφιακό πορτοφόλι από την Alpha Bank

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δυνατότητα αποδοχής του «ψηφιακού πορτοφολιού» εισάγει πρώτη στην εγχώρια αγορά η Alpha Bank, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha Bank, η νέα υπηρεσία πληρωμών MasterPass είναι διαθέσιμη σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Alpha Bank, μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου, Alpha e-commerce. «Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο “ψηφιακό πορτοφόλι” που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση», σημειώνει ο διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών δικτύων της Alpha Bank, Σωτήριος Κυριάκος.

Μέσω της νέας υπηρεσίας MasterPass υποστηρίζονται όλες οι κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή της δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτόματα στη σελίδα πληρωμής της τράπεζας. Με το MasterPass οι επιχειρήσεις αποκτούν πλεονέκτημα, καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις εγκαταλείψεως της συναλλαγής. «Με τη διάθεση της νέας υπηρεσίας η Alpha στηρίζει εμπράκτως τις σύγχρονες επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους έναν νέο, γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμών», τονίζει ο διευθυντής Καρτών και Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha, Γρ. Πολίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή