Σύντομα (04/05/16)

3' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Vodafone προσφέρει τη νέα υπηρεσία «Εγγύηση Δικτύου»

Μέσα από ένα ευρύ επενδυτικό πλάνο, η Vodafone έχει επιτύχει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να παρέχει στους συνδρομητές της διπλάσιες ταχύτητες mobile internet και διπλάσια πληθυσμιακή κάλυψη σε 4G και 4G+, ώστε να μπορεί σήμερα να προσφέρει ακόμα μία πρωτοπόρα υπηρεσία, την «Εγγύηση Δικτύου Vodafone». Η Vodafone βελτιώνει καθημερινά το δίκτυο και τις υπηρεσίες της, με σκοπό να διασφαλίσει και να εγγυηθεί σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου και καρτοκινητής, καλύτερο σήμα και πιο γρήγορο internet σε περισσότερα σημεία από ποτέ. Στο πλαίσιο αυτό με τη νέα υπηρεσία «Εγγύηση Δικτύου Vodafone», οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν την εταιρεία για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζουν με το δίκτυό τους. Μέσα από το My Vodafone app κάθε συνδρομητής Vodafone μπορεί να χρησιμοποιήσει την «Εγγύηση Δικτύου Vodafone» άμεσα και γρήγορα και να ενημερώσει την εταιρεία σε περίπτωση που είχε μια μη ικανοποιητική εμπειρία internet ή ομιλίας. Στη συνέχεια, η Vodafone θα τον αποζημιώσει με 300MB ή / και με 60 λεπτά δωρεάν ομιλία προς όλα τα δίκτυα, αντίστοιχα, για ένα ολόκληρο 24ωρο.

Εγκρίθηκε το master plan για το λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το προγραμματικό σχέδιο ανάπτυξης (master plan) του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ενέκρινε, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Σύμφωνα με το σχέδιο, στόχος του ΟΛΘ αποτελεί η αύξηση της δυναμικότητας εξυπηρέτησης των μεγαλύτερων πλοίων, η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και η διασύνδεση με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, προβλέπεται σημαντικό ύψος επενδύσεων σε υποδομές, εξοπλισμό και συστήματα διαχείρισης. «Η ΟΛΘ Α.Ε., με την υποβολή του φακέλου του master plan, θα αποκτήσει το πρώτο εγκεκριμένο προγραμματικό σχέδιο μεγάλου λιμένα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές», υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Δημήτρης Μακρής, επισήμανε ότι ο «αναπτυξιακός προσανατολισμός του σχεδίου δίνει τη δυνατότητα, μεσοπρόθεσμα, για αύξηση των θέσεων εργασίας με παράλληλη αύξηση του κύκλου εργασιών και λειτουργικής κερδοφορίας της εταιρείας». Στόχος του ΟΛΘ –πρόσθεσε– είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης «να ανέβει κατηγορία», φτάνοντας στη μεσαία κατηγορία των ευρωπαϊκών λιμανιών.

Με ειδική έκδοση για την πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβριο του 2016 ένα από τα πλέον δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια, η Monopoly. Μάλιστα, από αύριο, 5 Μαΐου, ξεκινάει η διαδικασία επιλογής των πιο αναγνωρίσιμων σημείων και τοποθεσιών της πόλης, που θα εμφανιστούν στο ταμπλό του παιχνιδιού. Η διαδικασία θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και όσοι επιθυμούν μπορούν να προτείνουν σημεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Τοπικές εκδόσεις του επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία 16 χρόνια και μέχρι στιγμής το παιχνίδι έχει αδειοδοτηθεί σε 103 χώρες, με την Ελλάδα να είναι η επόμενη σε αυτή τη λίστα.

Visa και Pizza Fan σε ταξιδεύουν στη Eurovision

Mια ανάσα πριν από τη μεγάλη διοργάνωση, η Visa σε συνεργασία με την Pizza Fan Hellas δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να ταξιδέψει και να παρακολουθήσει τον τελικό της Eurovision 2016. O νέος διαγωνισμός ξεκίνησε 21/4 και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα 4/5. Ολοι όσοι πληρώνουν με Visa στην Pizza Fan ή καλούν στο 18111, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 1 ταξίδι για 2 άτομα στη Στοκχόλμη και να δουν από κοντά τον τελικό της Eurovision στις 14 Μαΐου. Εκτός όμως από το εκπληκτικό ταξίδι, όσοι πληρώσουν με Visa στην Pizza Fan από 5/5 έως και 13/5, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τις πίτσες τους για να παρακολουθήσουν με την παρέα τους τον μεγάλο τελικό!

Στο λιμάνι της Σούδας το «Celebrity Reflection»

Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκε χθες το πρωί ένα ακόμα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Ο λόγος για το «Celebrity Reflection», το οποίο επισκέφθηκε το συγκεκριμένο λιμάνι στα Χανιά της Κρήτης, προερχόμενο από το λιμάνι του Μπόντρουμ της Τουρκίας. Το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε περισσότερους από 3.000 επιβάτες, η πλειονότητα των οποίων επισκέφθηκε την παλιά πόλη των Χανίων, ενώ ορισμένοι επέλεξαν εκδρομές σε αξιοθέατα εκτός πόλεως. Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει αργά το απόγευμα για τη Νάπολη της Ιταλίας. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, από την έναρξη της φετινής σεζόν τον Απρίλιο και μέχρι σήμερα, τα Χανιά έχουν προσελκύσει συνολικά επτά κρουαζιερόπλοια, μεταφέροντας περίπου 10.000 επιβάτες. Για το σύνολο της περιόδου και μέχρι τον Νοέμβριο, προβλέπονται συνολικά 83 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή