ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Vodafone στηρίζει το Make-A-Wish

i-vodafone-stirizei-to-make-a-wish-2132510

Η Vodafone στηρίζει το Make-A-Wish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος) και το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ανέδειξε τους 10 νέους νικητές που θα εργαστούν σε  κοινωφελή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και η Vodafone καλύπτει τον μισθό τους για την εξάμηνη απασχόλησή τους.

Για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος και το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» επιλέχθηκε ο Χάρης Πατούνης ως υπεύθυνος του προγράμματος με σκοπό να επιτύχουμε την επέκταση του προγράμματος καθ’ όλη τη χρονιά, αποσκοπώντας στη μείωση του χρόνου εκπλήρωσης των Ευχών καθώς και της λίστας αναμονής τους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Χάρης θα διαχειριστεί και θα επεκτείνει το πρόγραμμα με στόχο την εξεύρεση πόρων για την υιοθεσία Ευχών αλλά και την καλύτερη προετοιμασία του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Vodafone για την υποστήριξή της και την ευκαιρία που δίνει στη βελτίωση ενός από τα πιο βασικά προγράμματα του Οργανισμού μας μέσω αυτής της μοναδικής πρωτοβουλίας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό κόσμο Ευχών με μοναδικό μέλημα να δώσει Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στα παιδιά που παλεύουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (ΚάνεΜιαΕυχή Ελλάδος) υλοποιείται εδώ και 17 χρόνια σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να βοηθήσουν στο έργο μας, με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι! Το Αστέρι της Ευχής ως μήνυμα αισιοδοξίας δίνει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν την αγάπη τους. Για κάθε άρρωστο παιδί το μεγαλύτερο όνειρο είναι να γίνει σύντομα καλά. Αν πιστέψουμε στο όνειρό τους και το φέρουμε πιο κοντά, θα τους δώσουμε την ώθηση να συνεχίσουν να μάχονται.

Το Αστέρι της Ευχής αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές στην Ελλάδα προάγοντας το αίσθημα της προσφοράς, τον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια. Πάνω από τις μισές Ευχές του Οργανισμού υιοθετήθηκαν το 2015 μέσω του προγράμματος ενώ στο πλαίσιο της υλοποίησης τουαπονεμήθηκε το 2015 το βραβείο Καλύτερης Ομαδικής Προσπάθειας (Team Effort Award) από το MakeAWish International. Περισσότερες πληροφορίες για το Αστέρι της Ευχής www.wishstar.gr

Η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε θερμά τη VODAFONE για το πρόγραμμα που υλοποιεί εδώ και 5 Χρόνια. Αποτελεί πολύτιμη συμβολή στο έργο πολλών φιλανθρωπικών οργανισμών που καλούμαστε να σταθούμε κοντά σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως. Για το  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Αστέρι της Ευχής έχει ιδιαίτερη αξία μια και έχει σημαντικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μόνον εάν ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά, τις μελλοντικές γενεές, θα μπορέσει η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός να εγκαθιδρυθούν ως αξίες – συνιστώσες της καθημερινότητάς μας.»

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τους 10 φετινούς νικητές και το έργο που θα αναλάβουν μπορούν να παρακολουθήσουν το σχετικό video. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Vodafone World of Difference εδώ.