Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο των τραπεζών

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο των τραπεζών

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πληρωμές από μη τραπεζικούς οργανισμούς, το Bimodal IT, οι ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες μετά τα capital controls, το νέο επιχειρηματικό μοντέλο του τραπεζικού καταστήματος και, τέλος, οι επιπτώσεις της τραπεζικής αργίας και των περιορισμών στις αναλήψεις μετρητών και στις μεταφορές κεφαλαίων στα πληροφοριακά συστήματα των τραπεζών είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το 21ο Banking Forum.

Αυτός ο ετήσιος θεσμός του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί φέτος, στις 10 και 11 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θέμα του forum είναι «Ο μετασχηματισμός του επιχειρηματικού μοντέλου των τραπεζών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και το νέο περιβάλλον ρύθμισης και εποπτείας τους στην Ευρωζώνη». Το Banking Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), αποτελώντας κορυφαίο γεγονός τραπεζικής επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας, ενώ συμπληρώνει 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τραπεζικό χώρο, με σημαντική συμβολή στην προαγωγή της τραπεζικής επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναζήτηση του επιχειρηματικού μοντέλου των τραπεζών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, ο προσδιορισμός του νέου περιβάλλοντος ρύθμισης και εποπτείας των τραπεζών στην Ευρωζώνη, ο ρόλος της καινοτομίας στον τραπεζικό χώρο και οι προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή