Επανέναρξη εργασιών στη μονάδα των Σκουριών

Επανέναρξη εργασιών στη μονάδα των Σκουριών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην εκ νέου έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο εργοστάσιο των Σκουριών, μετά την έγκριση της επικαιροποιημένης τεχνικής μελέτης από το υπουργείο Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε η Eldorado Gold. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη λήψη της έγκρισης αυτής και πολύ ενθαρρυμένοι από τη συνεχή επικοινωνία μεταξύ της “Ελληνικός Χρυσός” και του υπουργείου και των τεχνικών υπηρεσιών του. Αυτή η εποικοδομητική εργασία βοήθησε και σε άλλες πρόσφατες εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της άδειας για τις κατασκευές στις Σκουριές (Φεβρουάριος του 2016) και της άδειας για τις εγκαταστάσεις στην Ολυμπιάδα (Μάρτιος 2016)», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μία πολύ βελτιωμένη κοινή αντίληψη, εκτίμηση και ευθυγράμμιση μεταξύ της εταιρείας και του υπουργείου όσον αφορά στα σημαντικά οφέλη που μπορεί να έχει η ελληνική κοινωνία και η οικονομία από τη συνεργασία για την αξιοποίηση με υπευθυνότητα των ορυκτών πόρων στην Ελλάδα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πολ Ράιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή