30 ημέρες γιορτής γάλακτος από τη ΔΕΛΤΑ

30 ημέρες γιορτής γάλακτος από τη ΔΕΛΤΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΔΕΛΤΑ «γιορτάζει» το γάλα και μας θυμίζει τουλάχιστον 30 λόγους για να μην λείπει από την καθημερινή μας διατροφή. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, για 30 ημέρες, η ΔΕΛΤΑ θα μας δίνει κάθε μέρα ένα διαφορετικό λόγο για να πίνουμε γάλα, αναδεικνύοντας το διατροφικό θησαυρό του γάλακτος. Για έναν ολόκληρο μήνα, η ΔΕΛΤΑ θα διαθέτει 30 προϊόντα γάλακτος σε μειωμένη τιμή για τους καταναλωτές, σε όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της.

Παράλληλα, η ΔΕΛΤΑ καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν μαζί της, και να μοιραστούν το δικό τους λόγο που πίνουν γάλα στην ιστοσελίδα www.delta30meresgiortis.gr που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν το σκοπό. Για κάθε λόγο που θα αναρτάται, η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει ένα λίτρο γάλα σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο PROLEPSIS.

Επιπλέον, όσοι «ανεβάζουν» το δικό τους λόγο, θα συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση προκειμένου 30 νικητές να κερδίσουν το γάλα τους για 30 ημέρες.

Το γάλα με το σύνολο των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών του, όπως ασβέστιο, πρωτεΐνες, βιταμίνες, κάλιο, φώσφορο, είναι σημαντικό για την υγεία μας και έχει ευεργετική επίδραση στις περισσότερες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Ας το γιορτάσουμε όλοι μαζί, ….στην ‘υγειά’ μας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή