Επεκτείνει τις τουριστικές δραστηριότητες η OΙΝΟΗ

Επεκτείνει τις τουριστικές δραστηριότητες η OΙΝΟΗ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην περαιτέρω επέκτασή της στον ξενοδοχειακό χώρο σχεδιάζει η εταιρεία OΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ. Αυτό ανακοίνωσε χθες η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Μαρία Φραγκουδάκη, παρουσιάζοντας το πρώτο κατάλυμα της εταιρείας το οποίο λειτουργεί στη περιοχή του Αλίμου. Πρόκειται για το Scale Suites – Luxury Residence, η λειτουργία του οποίου στηρίζεται στην ιδέα των πολυτελών επιπλωμένων διαμερισμάτων με την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών. Το κατάλυμα, που λειτουργεί με μέση πληρότητα της τάξης του 70%, διαθέτει διαμερίσματα από 58 έως 120 τ.μ. τα οποία αναπτύσσονται σε 4 ορόφους.

Η κ. Φραγκουδάκη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Scale Suites –που αποτελεί έργο της μητέρας της, Λουίζας Καλλιγά– άντλησε την επωνυμία του από την ελληνική λέξη «κλίμαξ», «κλίμακα» με την έννοια της ανάπτυξης, προόδου, αλλά και προσήλωσης στην τέχνη της φιλοξενίας. Στα χαρακτηριστικά του καταλύματος περιλαμβάνεται η σύνδεση του τουρισμού με τον πολιτισμό. Στο πλαίσιο αυτό, τόσο στα δωμάτια όσο και σε άλλους χώρους φιλοξενούνται έργα της κ. Φραγκουδάκη η οποία εργάζεται και ως ζωγράφος στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. H ιδιοκτήτρια εταιρεία του Scale Suites σχεδιάζει τη δημιουργία και άλλων καταλυμάτων αντίστοιχης φιλοσοφίας είτε στην Αθήνα είτε στην Περιφέρεια. Σύμφωνα με την κ. Φραγκουδάκη, η λειτουργία μεγάλου χώρου ως τουριστικού καταλύματος αποτελεί μια νέα τάση στην Ελλάδα που ανθεί σε ξένες αγορές. Σημειώνεται ότι η OΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της από τον κλάδο της οινοποιίας ενώ, πέραν του τουρισμού, έχει επεκταθεί και στον χώρο του real estate.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή