ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρώτη ματιά από το σπίτι της OMEGA στο Ρίο

Πρώτη ματιά από το σπίτι της OMEGA στο Ρίο

Η OMEGA, ως επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο, με υπερηφάνεια αποκαλύπτει την αποκλειστική κατοικία και κλαμπ μόνο για μέλη για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η γενική ιδέα για το σπίτι της OMEGA γεννήθηκε πρώτη φορά πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο και, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε, αναδιαμορφώθηκε για το μεγάλο γεγονός στη Βραζιλία. Αυτή τη χρονιά, το σπίτι της OMEGA θα εγκατασταθεί στο “Casa de Cultura Laura Alvim” στην παραλία Ipanema.

Πρώτη ματιά από το σπίτι της OMEGA στο Ρίο-1

Κατά τη διάρκεια του διάσημου αθλητικού γεγονότος, η τοποθεσία θα μεταμορφωθεί σε ένα μοντέρνο χώρο γεμάτο φως, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα των Ολυμπιακών Αγώνων με πραγματικά μοναδικό στυλ. Με υπέροχη θέα στην αμμουδιά και στους φοίνικες, το εσωτερικό του σπιτιού θα δημιουργηθεί βάσει των πυλώνων που αποτελούν τη Μάρκα OMEGA. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα μπορέσουν να μπουν σε μοναδικά θεματικά δωμάτια αφιερωμένα στη χρονομέτρηση των αθλημάτων, στην εξερεύνηση του διαστήματος, στα γυναικεία ρολόγια και στην καινοτομία στον τομέα της ωρολογοποιίας.

Το σπίτι της OMEGA θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων από τις 11 το πρωί έως τη 1 το βράδυ., από τις 7 μέχρι και τις 21 Αυγούστου 2016. Θα λειτουργήσει ως ιδιωτική κατοικία για επιλεγμένα μέλη με ειδική πρόσκληση, για καλεσμένους επισκέπτες, για VIPs και αθλητές. Πολλοί από τους Πρεσβευτές της Μάρκας OMEGA θα παρευρίσκονται επίσης, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αθλητών που θα διαγωνίζονται στα αθλήματά τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.