Σύντομα (24/05/16)

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία Grecotel με σχολές ποδοσφαίρου της Αρσεναλ

Tη συνεργασία του με τις σχολές ποδοσφαίρου της Αρσεναλ ανακοίνωσε ο ξενοδοχειακός όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel. H συμφωνία περιλαμβάνει την υλοποίηση προγραμμάτων εκμάθησης ποδοσφαίρου σε παιδιά από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου σε τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου (Olympia Riviera Resort στην Κυλλήνη, Cape Sounio στο Σούνιο, Amirandes στο Ηράκλειο και Creta Palace στο Ρέθυμνο). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονητή της Αρσεναλ, δύο ώρες προπόνηση την ημέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα αποκλειστικά για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, εις εκ των προπονητών της Αρσεναλ, ο Κίερον Λίβαϊς, θα μεταβεί από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου στο Olympia Riviera Resort, προκειμένου να επιλέξει τους δύο καλύτερους παίκτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν δωρεάν στο Λονδίνο και να γνωρίσουν από κοντά τούς παίκτες της διάσημης αγγλικής ομάδας. Επίσης, η συμφωνία προβλέπει τη συνδιοργάνωση για τον Μάιο του 2017 του φιλανθρωπικού περιπάτου Εlpida Charity Trek στο δάσος της Στροφυλιάς.

Συνεργασία Τράπεζας Πειραιώς με την Barilla Hellas

Τη συνεργασία της με την Barilla Hellas ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση υποστήριξη και ανάπτυξη της παραγωγής δημητριακών. Η συνεργασία εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση των παραγωγών δημητριακών καρπών που συμμετέχουν στα προγράμματα βιώσιμης καλλιέργειας της Barilla Hellas και υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Good for You, Good for the Planet» του ομίλου Barilla. Κύριο αντικείμενο του προγράμματος είναι η μελέτη βέλτιστων πρακτικών καλλιέργειας σιταριού και πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος από την εξαντλητική καλλιέργεια, την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και τη χρήση φυτοφαρμάκων. H Barilla Hellas διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Θήβα και μύλο στον Βόλο, ενώ απορροφά περίπου 80.000 τόνους ελληνικού σκληρού σιταριού κάθε χρόνο. Παράλληλα, υλοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα βιώσιμης καλλιέργειας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Sustainable Procurement των Environmental Awards 2015.

Η ΙCAP Group, αποκλειστική συνεργάτις της Dun & Bradstreet στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την πλατφόρμα Hoovers, τη νέα λύση για ανάλυση δεδομένων αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, που βοηθά αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις στις πωλήσεις και στην ανάπτυξή τους. Το Hoovers είναι προϊόν-ηγέτης στην παγκόσμια αγορά επιχειρηματικής πληροφόρησης, καθώς παρέχει στοιχεία για πάνω από 90 εκατ. επιχειρήσεις και 100 εκατ. επαγγελματίες, από 900 επιχειρηματικούς κλάδους. Με την πλατφόρμα Ηοοvers, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται αυτά τα στοιχεία γρήγορα και εύκολα, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα ορθές αποφάσεις αλλά και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επιχειρηματικά τους ρίσκα.

Αποκλειστική συνεργασία Westnet – Hitachi

Η Westnet Distribution –συμφερόντων Πάνου Γερμανού– και η Hitachi ανακοίνωσαν χθες την αποκλειστική συνεργασία τους για τη διάθεση των τηλεοράσεων Hitachi στην ελληνική αγορά. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» υψηλόβαθμα στελέχη της Hitachi από τις διοικήσεις Αγγλίας και Ιαπωνίας, παρουσιάζοντας οι ίδιοι όλες τις σειρές τηλεοράσεων που διακρίνονται από την παροχή πλήθους υπηρεσιών και δυνατοτήτων για τον καταναλωτή σε ελκυστικές τιμές. O διευθύνων σύμβουλος της Westnet, κ. Μπουρλάς, σημείωσε για τη συνεργασία: «Είμαστε περήφανοι που ένας παγκόσμιος παίκτης εμπιστεύεται τη Westnet για τη διάθεση των προϊόντων του στην Ελλάδα και στην Κύπρο».

Επαναδημοπρατείται το τμήμα Πάτρα – Δουνέικα

Στην επαναδημοπράτηση του οδικού τμήματος Πάτρας – Δουνέικων, μήκους 11 χλμ., προχώρησε χθες το υπουργείο Υποδομών. Πρόκειται για το πρώτο από τα (τουλάχιστον) 8 τμήματα στα οποία «σαλαμοποιήθηκε» ο οδικός άξονας Πάτρας – Πύργου και το οποίο έχει προϋπολογισμό 67,2 εκατ. ευρώ (με δυνατότητα προαίρεσης έως 3,4 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του οδοστρώματος της υφιστάμενης σύνδεσης Πάτρας – Πύργου). Ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο τμήμα είχε προκηρυχθεί τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο αναβλήθηκε τρεις φορές λόγω της αποχής – απεργίας των μηχανικών και, βάσει νομοθεσίας, έπρεπε να επαναπροκηρυχθεί. Νέα ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 12η Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η κατάθεση προσφορών για το δεύτερο τμήμα (Αμαλιάδα – Δουνέικα, μήκους 8,14 χλμ. και προϋπολογισμού 58,4 εκατ. ευρώ) του ίδιου έργου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή