Ανακοίνωση CYTA Ελλάδος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cyta Ελλάδος ενημερώνει τους Πελάτες της και το καταναλωτικό κοινό ότι το τελευταίο διάστημα επιχειρούνται από ορισμένα κέντρα τηλεπωλήσεων (call centers) στοχευμένες ενέργειες παραπλάνησης και παραπληροφόρησης του κοινού μέσω ψευδών αναφορών για την εταιρεία.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία ενημερώνει ότι ήδη έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες λήψης νομικών μέτρων σε βάρος όλων όσοι επιχειρούν να πλήξουν την εικόνα, τη φήμη και την προοπτική της εταιρείας στην αγορά τηλεπικοινωνιών της χώρας.

Η Cyta Ελλάδος, ο ελλαδικός βραχίονας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, αποδεικνύει την αναπτυξιακή της πορεία, επενδύοντας συνεχώς στην εξέλιξη των υποδομών και των υπηρεσιών τηςπρος όφελος των Πελατών της και σε αυτό το πλαίσιο, σύντομα επεκτείνεται σε νέους επιχειρηματικούς τομείς.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους Πελάτες της για τη συνεχή και αμέριστη εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στις υπηρεσίες της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή