ΔΕΛΤΑ: Nέα Εταιρική Επικοινωνία με μια… «αληθινή ιστορία»

ΔΕΛΤΑ: Nέα Εταιρική Επικοινωνία με μια… «αληθινή ιστορία»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βασικό μήνυμα «Από άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, με κάθε τρόπο» η ΔΕΛΤΑ, μέλος του Ομίλου MIG, παρουσιάζει μία ξεχωριστή, συναισθηματική ανθρωποκεντρική εταιρική επικοινωνία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα ακριτικό ελληνικό νησί και μας δείχνει με τρόπο απλό και αυθεντικό το δέσιμο των ανθρώπων της ΔΕΛΤΑ με τους ανθρώπους του τόπου μας, μία δυνατή σχέση που κρατά για πάνω από 60 χρόνια.

Μας δείχνει την καθημερινή προσπάθεια και δέσμευση των ανθρώπων της ΔΕΛΤΑ να προσφέρουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας και 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, από άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, από τους Οθωνούς και το Καστελόριζο μέχρι το Ορμένιο Έβρου και τους ακριτικούς Αρκιούς. Χειμώνα-καλοκαίρι.

Όση προσπάθεια κι αν χρειάζεται, όσο μακριά κι αν πρέπει να φτάσει, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ είναι πάντα εκεί για να φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο και να είναι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψει τίποτα, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η ιστορία της ταινίας ξεδιπλώνεται με τρόπο που μας γεμίζει συγκίνηση, αισιοδοξία και τρυφερά συναισθήματα καθώς είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή χωρίς ηθοποιούς αλλά με αληθινά πρόσωπα που υποδύονται τον εαυτό τους. Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη φροντίδα, τη γενναιοδωρία και την εργατικότητα του ανθρώπου της ΔΕΛΤΑ πέρα από τα στενά πλαίσια του επαγγελματικού καθήκοντος, αλλά και το ενδιαφέρον του Έλληνα για το συνάνθρωπό του που τον χρειάζεται.

«Αυτή είναι η δική μας ΔΕΛΤΑ»!

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή