Χορηγός η HAIFA στο 3ο Ελληνογερμανικό φόρουμ Τροφίμων

Χορηγός η HAIFA στο 3ο Ελληνογερμανικό φόρουμ Τροφίμων

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ελληνογερμανικό φόρουμ Τροφίμων που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στις 23 και 24 του μηνός, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το Φόρουμ φιλοξενήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και σε συνεργασία με την εταιρία – μέλος του, BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

Οι Έλληνες παραγωγοί τροφίμων και ποτών, εξαγωγείς καθώς και κρητικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί,  είχαν την ευκαιρία να έχουν συναντήσεις B2B με 12 Γερμανικών επιχειρήσεων του χονδρεμπορίου και λιανεμπορίου.

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης η εταιρία λιπασμάτων Haifa Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επέλεξε να συμμετάσχει ενεργά και να είναι ένας από τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας. Η εκπροσώπηση της εταιρίας έγινε από την Υπεύθυνη Πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου & Αλβανίας κ. Κατερίνα Παρθενίου, η οποία παρουσίασε την προσπάθεια της εταιρείας Haifa για την άνθιση του γεωργικού τομέα και προώθηση των ελληνικών προϊόντων παγκοσμίως καθώς και την καλλιέργεια της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της χώρα μας και της Γερμανίας. Στα πλαίσια της ομιλίας της αναφέρθηκε στο όραμα της εταιρίας Haifa, το οποίο βασίζεται σε τρείς άξονες: Καινοτομία – Μεταλαμπάδευση Γνώσης & Διάχυση της έρευνας -Βελτιστοποίηση του προφίλ του παραγωγού. Σκοπός της εταιρείας είναι πρωτίστως η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων καθώς και η διατήρηση της υγείας του φυτού, δευτερευόντως τα ελληνικά προϊόντα, τα οποία είναι αρίστης ποιότητας θα πρέπει να διαφέρουν για να κινούν και το ενδιαφέρον. Μέσα από την στήριξη και τη συλλογική προσπάθεια όλων μας αυτά τα επώνυμα προϊόντα θα πρέπει να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία Haifa είχε τη δυνατότητα να συν αναστραφεί με αρκετούς κρητικούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς υπενθυμίζοντας τους ότι δεν είναι μόνο παραγωγοί  αλλά και επιχειρηματίες και για αυτό θα πρέπει να έχουν επιστημονική κατάρτιση για το αντικείμενο τους και η προβολή των κόπων τους και των καρπών τους να αναδεικνύει την αξία τους και να επιδεικνύει το μεράκι τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή