H blueground κερδίζει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

H blueground κερδίζει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η blueground απέσπασε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016, στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Σε μια μέρα γεμάτη καινοτόμες ιδέες, ολοκληρώθηκε η φάση αξιολόγησης 1.100 επιχειρησιακών ιδεών. 10 υποψήφιες ιδέες προκρίθηκαν στον τελικό γύρο και 3 βραβεύτηκαν, μεταξύ των οποίων και η blueground.

Η blueground θα αξιοποιήσει τη χρηματοδότηση που θα λάβει για την επέκτασή της σε νέες αγορές, την ανάπτυξη της τεχνολογίας, την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της.

Η blueground ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί μια αλυσίδα πλήρως επιπλωμένων και εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων, σπιτιών και βιλλών, βασιζόμενη στη μετατροπή υπαρχόντων οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Η εταιρία λειτουργεί όπως ένα ξενοδοχείο με τη διαφορά ότι αντί να έχει δωμάτια σε ένα μεμονωμένο κτίριο, διαθέτει ανεξάρτητες κατοικίες διεσπαρμένες στις πόλεις που δραστηριοποιείται. Η blueground εξυπηρετεί επισκέπτες, είτε στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού, είτε αναψυχής σε Ελλάδα, Τουρκία και σύντομα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της blueground συμμετέχει η Εθνική Τράπεζα, μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds, ενώ η εταιρία είναι μέλος του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor, ο οποίος στηρίζει τις πιο υποσχόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή