ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζουμε την ελληνική επιχείρηση

stirizoyme-tin-elliniki-epicheirisi-2141336

Καθώς το θερμόμετρο ανεβαίνει στις τουριστικές επιχειρήσεις λόγω της θερινής περιόδου, δημιουργούνται ανάγκες, τις οποίες Alpha Bank είναι εδώ να τις καλύψει.

Το πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη των Μικρών Επιχειρήσεων σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδος, όχι μόνο προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και επιβραβεύοντας τη συνεργασία της κάθε επιχείρησης με την τράπεζα. Η κάθε επιχείρηση, ανάλογα με τις ανάγκες της, μπορεί να αναπτύσσεται με τη χρηματοδότηση των επενδυτικών της σχεδίων, την κάλυψη των αναγκών της σε Κεφάλαιο Κινήσεως μέσω του προγράμματος My Alpha POS Credit Line, μπορεί ακόμη να αποδέχεται συναλλαγές με όλες τις κάρτες με το My Alpha POS και ταυτόχρονα ο επιχειρηματίας να επιβραβεύεται με Bonus πόντους.

stirizoyme-tin-elliniki-epicheirisi0

Μέσω του προγράμματος, υπάρχει ευελιξία στη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων, με υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις. Επίσης, οι επιχειρήσεις που διενεργούν εισαγωγές αγαθών, θα χρήζουν προνομιακής τιμολόγησης. Ακόμη και οι πιο καθημερινές συναλλαγές, θα πραγματοποιούνται πιο αποτελεσματικά, διότι θα συναλλάσσονται μέσω του προνομιακού λογαριασμού καταθέσεων όψεως «Alpha Εξυπνη Διαχείρηση», της εταιρικής χρεωστικής κάρτας «Enter Bonus Business American Express» και των σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών απο το «Alpha Web Banking για Επιχειρήσεις». Τέλος, είναι σημαντικό ότι με τον λογαριασμό «Alpha Μισθοδοσία» κάθε επιχείρηση μπορεί να παρέχει κίνητρα στο ανθρώπινο δυναμικό της  καθώς και επιπλέον ιατρική κάλυψη με το πρόγραμμα «Alpha Υγεία για Όλους».

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Alpha Bank, για να διαμορφώσετε και τη δική σας «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» με προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησης σας, καθώς και για να ενημερωθείτε για τα ειδικά σχεδιασμένα προνόμια και επιβραβεύσεις που σας αναλογούν.

Δυνατότητα εντάξεως στο πρόγραμμα έως 30.09.2016.