Ο διαγωνισμός, η ΤΟΙ ΤΟΙ και η δημοσίευση για την τήρηση του νόμου

Ο διαγωνισμός, η ΤΟΙ ΤΟΙ και η δημοσίευση για την τήρηση του νόμου

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξώδικη πρόσκληση απέστειλαν στις 24 Ιουνίου 2016 η εταιρεία ΤΟΙ ΤΟΙ (HELLAS) Α.Ε. και ο διευθύνων σύμβουλός της Νικόλαος Βέτσος για το δημοσίευμα της 15ης Ιανουαρίου 2015 του Αναστάσιου Τέλλογλου με τίτλο « Οσμή σκανδάλου και με WC».

Μετά σχεδόν 18 μήνες, η μη αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία ζητάει τη δημοσίευση στην «Κ» του κειμένου που μας υποδεικνύει, το οποίο είναι το ακόλουθο: «Το δημοσίευμα έλαβε υπ’ όψιν πληροφορίες 2 συγκεκριμένων ανταγωνιστών της εταιρείας ΤΟΙ ΤΟΙ (HELLAS) Α.Ε. οι οποίες απεδείχθησαν εντελώς διαστρεβλωμένες και, δυστυχώς, δεν ελέγχθηκαν πριν δημοσιευθούν και δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις.

Ουδέποτε η εταιρεία ΤΟΙ ΤΟΙ (HELLAS) Α.Ε. πρότεινε στις εταιρείες του κλάδου κοινή πρακτική πωλήσεων και “διανομή” της αγοράς. Ολες οι αναφορές σχετικά με τις δήθεν υπερβολικές τιμές στον διαγωνισμό των λαϊκών αγορών υπήρξαν υποβολιμαίες από τους ανταγωνιστές της εταιρείας και, δυστυχώς, δεν ελέγχθηκαν. Ουδέποτε απωλέσθησαν πρακτικά διαγωνιστικής διαδικασίας και βεβαίως και αυτό υπήρξε πληροφορία από τους ανταγωνιστές, προκειμένου να δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις για τις διαγωνιστικές διαδικασίες που συμμετέχει η ΤΟΙ ΤΟΙ, πληροφορία η οποία δυστυχώς δεν ελέγχθηκε πριν δημοσιευθεί.

Ουδέπoτε ζητήθηκε η παρέμβαση πολιτικών στελεχών υπέρ της στις διαδικασίες των διαγωνισμών, και βεβαίως και αυτό υπήρξε πληροφορία από τους ανταγωνιστές η οποία δεν ελέγχθηκε πριν δημοσιευθεί.

Ομοίως αναληθής είναι και η πληροφορία ότι παρενέβη η γερμανική πρεσβεία για την πληρωμή της “… ελληνικής αντιπροσωπείας ενός μεγάλου γερμανικού οίκου…”.

Ομοίως αναληθή είναι και όλα τα αναγραφόμενα περί δήθεν παρέμβασης του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στον διαγωνισμό της ΕΘΕΛ. Το ίδιο αναληθή είναι όλα τα δημοσιευθέντα σχετικά με τον διαγωνισμό στην Περιφέρεια Αττικής σχετικά με τον διαγωνισμό στο Πεδίον Αρεως, προήλθαν δε οι πληροφορίες από ανταγωνιστή της εταιρείας και δυστυχώς δημοσιεύθηκαν ανέλεγκτες».

Τα παραπάνω αποτελούν τις απόψεις της εταιρείας ΤΟΙ ΤΟΙ (HELLAS) Α.Ε. και όχι της «Κ», η οποία τις δημοσιεύει, παρότι δεν συμφωνεί με αυτές, τηρώντας τη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου μόνου του ν. 1178/ 21981, όπως τροποποιηθείσα ισχύει με το άρθρο 37 του ν. 4356/2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή