H Rolex χρυσός χορηγός της έκθεσης «Ai Weiwei at Cycladic» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

H Rolex χρυσός χορηγός της έκθεσης «Ai Weiwei at Cycladic» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με Χρυσό Χορηγό τη Rolex Hellas Α.Ε., το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic». Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη έκθεση που πραγματοποιεί στην Ελλάδα ο Ai Weiwei, o δημοφιλής καλλιτέχνης με την πολυσχιδή προσωπικότητα, τη διαρκή δράση και την τεράστια πολιτιστική επιρροή. Παράλληλα, είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που ο Ai Weiwei εκθέτει τα έργα του σε αρχαιολογικό μουσείο, «ενδίδοντας» – μέσα από τη συνεργασία του με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης- σε έναν δυνατό διάλογο ανάμεσα στη σύγχρονη τέχνη με αντικείμενα του παρελθόντος.

Η Rolex διαβλέπει στον Ai Weiwei έναν πρωτοποριακό καλλιτέχνη που η διεισδυτική του ματιά αναδεικνύει την οικουμενική σημασία της ελληνικής ιστορίας για το μέλλον και διαμορφώνει μια δυναμική και παράλληλα βαθιά ανθρώπινη οπτική των γεγονότων, ικανή να διευρύνει τους ορίζοντες της σύγχρονης τέχνης και της κοινωνίας γενικότερα.

ROLEX & ΤΕΧΝΕΣ

Μια διαχρονική σχέση χωρίς σύνορα

Η Rolex Hellas A.E. επί μακρά σειρά ετών υποστηρίζει με θέρμη την Τέχνη, τη Μουσική και το Πολιτισμό γενικότερα. Υπήρξε χορηγός σε μερικές από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, όπως η ιστορική εμφάνιση της prima ballerina Sylvie Guillem στο Ηρώδειο, η συναυλία του παγκοσμίου φήμης Ισπανού τενόρου Plácido Domingo στο Ηρώδειο επίσης και η συναυλία του Rolando Villazon στο Μέγαρο Μουσικής. Η συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης με αφορμή την έκθεση «Ai Weiwei at Cycladic» αποτελεί τη συνέχεια της μακροχρόνιας παράδοσης, που θέλει την ηγέτιδα της ελβετικής ωρολογοποιίας ενεργό υποστηρικτή σε κάθε καλλιτεχνικό δρώμενο, ικανό να προάγει την Τέχνη και τον Πολιτισμό, αξίες τις οποίες η Rolex αναγνωρίζει ως διαχρονικές και χωρίς σύνορα.

Στα πλαίσια της έκθεσης «Ai Weiwei at Cycladic» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης που διαρκεί από 20/5/2016 έως 30/10/2016, η Rolex Hellas A.E. διοργανώνει ιδιωτικές ξεναγήσεις στους χώρους του Μουσείου για το δίκτυο των επίσημων διανομέων και των συνεργατών της από όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή