Η συλλογή ρολογιών Paul Smith «έρχεται» στην Ελληνική αγορά!

Η συλλογή ρολογιών Paul Smith «έρχεται» στην Ελληνική αγορά!

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συλλογή ρολογιών του δημοφιλούς Paul Smith θα είναι πολύ σύντομα κοντά μας από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Rist Hellas. Ο Paul Smith με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κόσμο της μόδας διεθνώς, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα για τον συνδιασμό του Βρετανικού “classic style with a twist”. Είναι εξαιρετικός στο να προσθέτει χρώμα και fun στον σχεδιασμό του που παραμένει πάντα διαχρονικός.

Οι συλλογές του Paul Smith έχουν παρουσία σε 67 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο και υπάρχουν πάνω από 200 καταστήματα.

Από το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο έως την Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Hong Kong το εμβληματικό style του έχει πιστούς fans. Η συλλογή ρολογιών σχεδιάζεται στο Λονδίνο ακολουθώντας ακριβώς το dna της μάρκας του Paul Smith, που ταυτίζεται με την ποιότητα, ακρίβεια, humor και classy look. Απευθύνεται κυρίως στο ανδρικό κοινό 20-50+ αλλά και στις δυναμικές γυναίκες που αγαπούν το ιδιαίτερο ύφος του.

Η συλλογή ρολογιών Paul Smith «έρχεται» στην Ελληνική αγορά!-1

Ανακαλύψτε τις συλλογές Precision, Block, Atomic, MA, Tempo, Gauge & Track στο δίκτυο καταστημάτων του αποκλειστικού επίσημου αντιπροσώπου Rist Hellas (www.rist.com.gr)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή